سرخط خبرها

احتمال تعویق رأی گیری برای چهار وزارتخانه عراق تا سال جدید میلادی

یک نماینده مجلس عراق خبر داد که احتمالا در روزهای آینده چهار وزارت خانه که دربارۀ آنها اختلافی نیست برای رأی اعتماد به مجلس معرفی شوند.

میدل ایست نیوز: «حسین المسعودی» نماینده مجلس عراق از جریان حکمت ملی، خبر داد که احتمالا در روزهای آتی شاهد رأی اعتماد مجلس به چهار وزیر و تعویق رأی اعتماد به چهار وزیر دیگر به پس از سال جدید میلادی باشیم.

به گزارش «بغداد الیوم»، المسعودی روز دوشنبه در یک مصاحبه مطبوعاتی ابراز خوش‌بینی کرد که موضوع تکمیل کابینه به صورت جزئی حل و فصل شود و افزود که البته مردم انتظار دارند که همه تکلیف همه وزرات‌خانه ها معلوم شود زیرا باز به وضعیت مدیریت کشور با سرپرست‌ها برنگردیم.

او ابراز امیدواری کرد که نخست وزیر بتواند به اختلافات پایان دهد و وتوهایی که تشکل‌های سیاسی برای برخی نام‌ها تعیین کردند پایان یابد و این‌گونه او با هشت وزیر پیشنهادی در مجلس حاضر شود.

المسعودی افزود که اگر چنین چیزی عملی نباشد، یکی از گزینه‌های مطرح آن است که تا زمان حل اختلافات چهار وزیری که اختلافی بر سر آنها نیست به مجلس معرفی شوند و رأی اعتماد بگیرند و چهار وزارت‌خانه که موضوع اختلاف شده‌اند تا پس از سال جدید میلادی به سرپرستی شخص نخست وزیر اداره شوند.

او افزود که تاکنون اسامی تازه‌ای برای وزارتخانه‌ها معرفی نشده و اگر هم بشود حل اختلافات و تصمیم‌گیری تشکل‌های سیاسی کمی طول خواهد کشید.

به گفته المسعودی نخست وزیر همچنان به دیدارهای خود با تشکل‌های سیاسی برای حل این اختلافات ادامه می‌دهد.

مجلس عراق هفته گذشته برای تکمیل کابینه عادل عبدالمهدی تشکیل جلسه داد اما در پی اعتراض فراکسیون «اصلاح و سازندگی» به رهبری سیدعمار الحکیم به وزیر پیشنهادی کشور و خودداری اعضای آن از حضور در صحن علنی مجلس، این جلسه به حد نصاب قانونی نرسید.

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 1 =

دکمه بازگشت به بالا