حمایت مقتدی صدر از برکناری روسای جمهور الجزایر و سودان
رهبر جریان صدر عراق در پیامی توییتری از تغییرات رخ داده در الجزایر و سودان استقبال کرد.

میدل ایست نیوز:«مقتدی صدر»، رهبر جریان صدر عراق در پیامی توییتری از تغییرات رخ داده در الجزایر و سودان استقبال کرد.
در این پیام توییتری آمده است:«دیکتاتورها یکی پس از دیگری از اریکه قدرت به زیر کشیده می شوند. خدایا تو را سپاس به خاطر این نعمتی که به ما ارزانی داشتی و سپاس از ملتهای به پا خواسته که فریاد تغییرخواهی سر دادند و خداوند نیز در وضعیت آنها تغییر ایجاد کرد و ملتها پیروز این میدان شدند.
چه نیکوست ملتها دیکتاتورهای حاکم را به دست خود سرنگون سازند و چه زشت است که برخی ملتها برای سرنگون ساختن این دیکتاتورها از اشغالگران طلب یاری کنند، میان این دو تفاوت بسیار است.
من در اینجا تشکر ویژهای را از دو ملت الجزایر و سودان ابراز می کنم که توانستند سرسختترین و دیرپاترین دیکتاتورها را از تخت قدرت به زیر بکشند، امیدوارم این ملتها با وحدت کلمه در مسیر گزینش و انتخاب دولتهای جدید گام بردارند و سایه اشغالگری و فساد را از سر کشورهایشان دور سازند.
بدانید که سقوط دیکتاتورها ظرف مدت یک هفته بدین معناست که ملتهای دیگر باید در وضعیت خود بنگرند و میان آزادی و ذلت یکی را انتخاب کنند و از اتفاقات روی داده در برخی از کشورهایی که شاهد بهار عربی بودند، هراسی به دل راه ندهند چرا که آزادی بدون جانفشانی و پرداخت هزینه رقم نخواهد خورد و زندگی بدون وجود دیکتاتورها بهتر از زندگی در سایه ذلت آنهاست هرچند که این امر ناملایمات و مشکلاتی را به همراه داشته باشد.