سیاسی

عراق با حمایت روسیه نقش مهمی در وساطت میان ایران و عربستان ایفا می کند

یک نماینده مجلس عراق تأکید کرد که عراق می کوشد به اختلافات میان ایران و عربستان پایان دهد.

میدل ایست نیوز: «فاضل جابر» عضو ائتلاف «بناء» (به ریاست «هادی العامری») در مجلس عراق تأکید کرد که دولت عراق نقش مهمی در وساطت میان ایران و عربستان برای پایان دادن به اختلافاتشان بازی خواهد کرد.

او در گفت وگو با پایگاه خبری «المعلومه» گفت که دولت عراق در حال حاضر نقش مهمی در وساطت میان ایران و عربستان بر عهده دارد و هدف از این وساطت پایان دادن به همه اختلافات و رسیدن به ثبات کامل در منطقه است.

جابر افزود که روسیه نیز نقش مهمی در این باره بر عهده دارد. وی افزود که روسیه همچنین در پی وساطت میان عربستان و سوریه است.

به گفته این عضو ائتلاف بناء نشست رؤسای مجالس کشورهای همسایه عراق گام مهمی در مسیر بازگشت عراق به موقعیت منطقه ای خود بود به خصوص که عراق دروازه ثبات و آرامش در خاورمیانه است.

او همچنین تأکید کرد که ایالات متحده از نزدیک شدن دیدگاه های ایران و عربستان استقبال نمی کند زیرا با حل اختلافات این دو کشور عربستان سلاح های کمتری خریداری خواهد کرد و اموال کمتری از این بابت به امریکا خواهد پرداخت.

پیش از این «عالیه نصیف» نماینده ائتلاف دولت قانون (به ریاست «نوری مالکی») از وساطت چند تن از رؤسای پارلمان های کشورهای همسایه عراق در نشست روز شنبه در بغداد برای نزدیک کردن دیدگاه های ایران و عربستان خبر داده بود.

منبع
المعلومه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =

دکمه بازگشت به بالا