گزارشگر سازمان ملل: ولیعهد سعودی در قتل «جمال خاشقجی» دست دارد
«اگنس کالامارد»، گزارشگر سازمان ملل متحد اعلام کرد که ولیعهد سعودی و مشاور وی در جنایت قتل خاشقجی دست داشتهاند.

میدل ایست نیوز: «اگنس کالامارد»، گزارشگر سازمان ملل متحد تاکید کرد در حین انجام تحقیقات درباره پرونده قتل «جمال خاشقجی»، روزنامهنگار منتقد عربستانی در کنسولگری این کشور در استانبول به دلایلی دست یافته است که بر دست داشتن مقامات عالیرتبه سعودی از جمله «محمد بن سلمان»، ولیعهد این کشور در جنایت مذکور دلالت دارد.
کالامارد امروز در گفتوگویی مطبوعاتی تصریح کرد: «ولیعهد سعودی و مشاور وی در جنایت قتل خاشقجی دست داشتهاند.»
وی با بیان اینکه درخواستی برای سفر به عربستان ارائه کرده اما پاسخی هنوز دریافت نکرده است، اظهار داشت: «ما در برابر جنابت قتلی قرار داریم که برای خفهکردن صدای روزنامهنگار مقیم امریکا، وی را در ترکیه به قتل رسانده اند.»
گزارشگر سازمان ملل متحد اعلام کرد تحقیقات انجام شده از سوی عربستان مشمول افرادی نشده است که دستور این حمله را صادر کرده اند، وی همچنین از عربستان خواست زندانیان مربوط به آزادی بیان را آزاد کند.
وی در پایان اظهار داشت: «محکوم کردن مهم است ولی ناکافی است، سکوت و اهمالکاری و نادیده گرفتن موجب گسترش ظلم و بی عدالتی می شود و زمان اقدام فرا رسیده است.»
اگنس کالامارد، گزارشگر سازمان ملل متحد پیشتر تاکید کرده بود دلایل و مستنداتی وجود دارد که مستلزم انجام تحقیقات با مقامات عالیرتبه سعودی از جمله محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور است.



