فلسطین در جذب گردشگر رکورد تازه ای ثبت کرد
شمار گردشگران بازدیدکننده از اراضی فلسطینی در سه ماه نخست امسال 30 درصد افزایش داشته است.

میدل ایست نیوز: با وجود اشغالگری، حکومت فلسطین در پی تحقق جهش در شمار گردشگران خارجی در سرزمینی است که نقاط دیدنی آن در کتاب های مقدس ادیان بزرگ یاد شده است.
گردشگری دینی در فلسطین که مکانی مقدس برای سه دین یهودیت و مسیحیت و اسلام است و هیچ رقیبی در این زمینه ندارد بخش اعظم گردشگری را تشکیل می دهد.
وزارت گردشگری تشکیلات خودگردان فلسطین می کوشد که خود را از تأسیسات گردشگری اسرائیل مستقل کند و تأسیسات و هتل های خاص خود را بسازد.
در حالی که در سال 2018 رکورد بی سابقه 3 میلیون گردشگر در فلسطین ثبت شد، این شمار در سه ماهه نخست سال 2019 شاهد رشد 30 درصدی بوده است.
«رولا معایعه»، وزیر گردشگری تشکیلات خودگردان فلسطینی، اصلی ترین مانع توسعه صنعت گردشگری در فلسطین را اشغالگران اسرائیلی دانست.
او افزود که مانع دوم آن است که فلسطین امکانات مادی تبلیغات گردشگری را ندارد و تأکید کرد که فلسطین در حال اتصال به شبکه های گردشگری جهانی برای استفاده گردشگران از تأسیسات گردشگری و هتل ها و رستوران های فلسطینی به جای تأسیسات اسرائیلی است.
قرار است در سپتامبر 2019 در کنفرانسی در مسکو فلسطین و روسیه قراردادی برای توسعه همکاری در عرصه گردشگری امضا کنند و فلسطین امیدوار است که شمار گردشگران روس از سالانه 380 هزار گردشگر به یک میلیون گردشگر برسد.
وزیر گردشگری تشکیلات خودگردان خبر داد که بیشترین گردشگرانی که از اراضی فلسطینی و کرانه باختری بازدید کرده اند به ترتیب امریکایی، روس، لهستانی، و رومانیایی هستند.
او افزود که در این میان لهستانی ها بیش از دیگر گردشگران در فلسطین اقامت کرده اند و در رتبه های بعدی به ترتیب رومانی، روسیه، و امریکا هستند.
مسجد الاقصی و کلیسای مهد در بیت لحم (زادگاه حضرت مسیح) و کلیسای قیامت مهم ترین مقاصد گردشگری در فلسطین هستند.
وزارت گردشگری همچنین در پی اجرای پروژه های برای جذب گردشگران بیشتر و توسعه زیرساخت های گردشگری در فلسطین است، ازجمله ساخت یکی از بزرگ ترین تابلوهای موزائیک جهان به مساحت 850 متر مربع و نیز افتتاح مقام حضرت موسی در صحرا در استان قدس.
معایعه وضعیت در توضیح وضعیت زیرساخت های گردشگری می گوید که فلسطین 250 هتل با 10 هزار و 100 اتاق و هزاران اقامتگاه و رستوران و فروشگاه عتیقه فروشی و لوازم دستی دارد.
همچنین بازارهای مشترکی با هند و چین راه اندازی شده و برنامه های گسترده ای برای جذب گردشگر از امریکای لاتین در حال انجام است.
بخش گردشگری 15 درصد از تولید ناخالص داخلی فلسطین را تأمین می کند که در سال 2018 به 13.8 میلیارد دلار رسیده است. فلسطینیان از حضور این گردشگران برای اطلاع رسانی درباره وضعیت سخت معیشتی خود زیر سلطه اشغالگران اسرائیلی نیز استفاده می کنند.