«نعیم قاسم»: تماسهای سری میان امارات و حوثیها برای عقبنشینی از یمن در جریان است
«نعیم قاسم»، معاون دبیرکل حزب الله لبنان از تماسهای سری میان حوثیها و امارات در رابطه با عقبنشینی از یمن خبر داد.

میدل ایست نیوز: «نعیم قاسم»، معاون دبیرکل حزب الله لبنان از تماسهای سری میان حوثیها و امارات در رابطه با عقبنشینی از یمن خبر داد.
معاون دبیرکل حزب الله لبنان در گفتوگو با شبکه المیادین با بیان اینکه عقبنشینی تدریجی امارات از یمن آغاز شده است، از دیدارهای مسئولان اماراتی با رهبران انصارالله یمن برای تنظیم روند عقبنشینی خبر داد و افزود: «عقبنشینی میدانی باید با تماس و ارتباط هرچند سری یا گاها با واسطه همراه باشد تا بر سر برخی گامها توافق حاصل شود.»
نعیم قاسم با برشمردن اختلافات پررنگ میان «محمد بن راشد آل مکتوم»، حاکم دبی و «محمد بن زاید»، حاکم ابوظبی درباره جنگ یمن و تاثیر آن بر اقتصاد امارات، گفت: «بن زاید و بن مکتوم با وضعیت اقتصادی دشواری دست و پنجه نرم می کند، هزاران دفتر و آپارتمان در امارات خالی است همچنین این کشور بدون اینکه نتیجهای به دست آورد اموال هنگفتی در یمن هزینه کرده و سربازان زیادی در این جنگ از دست داده شده است.»
وی با استقبال از اعلام امارات مبنی بر خروج شماری از نظامیان خود از یمن، تصریح کرد: «راهکار بحران یمن، سیاسی است زیرا مردم این کشور هرگز تسلیم نخواهند شد و سرانجام به پیروزی دست خواهند یافت.»
معاون دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه اظهار داشت: «تماسهای دیپلماتیک میان امارات و ایران حتی در سطح دستگاههای امنیتی دو کشور در رابطه با وضعیت یمن ادامه دارد.»
در همین رابطه، وی تاکید کرد که گفتوگو یا مذاکرهای میان حزب الله لبنان و امارات وجود نداشته است چرا که دلیل و توجیهی برای این کار وجود ندارد.
نعیم قاسم افزود: «ایران بارها به عربستان پیشنهاد داده است برای دستیابی به راهکاری سیاسی نه فقط برای بحران یمن بلکه برای همه مسائل مرتبط با منطقه با خلیج، با یکدیگر به گفتوگو و رایزنی بپردازند اما این عربستان بوده است که با این امر، مخالفت کرده است.»
وی در در پایان تاکید کرد: «عربستان در اشتباه است هنگامی که تصور می کند می تواند با تداوم جنگ و با حمایت امریکا، معادله یمن یا سوریه تغییر دهد، ریاض زمانی که به بن بست برسد حتی ایالات متحده امریکا هم از این کشور صرف نظر خواهد کرد چرا که واشنگتن، ریاض را گاوی شیرده قلمداد می کند. عربستان تنها با توافق با کشورها و مردم منطقه می تواند قوی،آسوده خاطر و ایمن باشد.»



