رئیس ستاد مشترک امریکا از تغییر استراتژی ائتلاف بین المللی برای جنگ با داعش خبر داد
رئیس ستاد مشترک ارتش امریکا تأکید کرد که لازمه تغییر استراتژی برای جنگ با داعش شراکت طولانی مدت با عراق است.

میدل ایست نیوز: ژنرال «جوزف دانفورد»، رئیس ستاد مشترک ارتش امریکا، گفت که تردیدی نیست که استراتژی بیرون راندن داعش از عراق و سوریه پیروز شده اما این به معنای پایان جنگ با تفکر داعش نیست.
او در دیدار با فرماندهان امریکایی ائتلاف بین المللی ضد داعش و سفیر امریکا در بغداد،خبر استراتژی آینده ائتلاف برای جلوگیری از بازگشت داعش را بررسی کرد.
دانفورد در گفت وگو با خبرنگاران تأکید کرد که عراق همچنان نیازمند کمک برای جلوگیری از بازگشت داعش است و افزود که سران سیاسی عراق خواستار بازگشت تروریسم به کشورشان نیستند و برای همین از «شرکای امریکایی و ائتلاف» خواسته اند که در عراق باشند.
او تأکید کرد که این به معنای ادامه استراتژی کنونی نیست و امریکا تغییراتی در استراتژی نیروهای نظامی خود در عراق و سوریه پیش آورده است، «به خصوص که رویارویی با تهدیدهای داعش به مهارت های گوناگونی نیاز دارد».
ژنرال دانفورد افزود که متناسب با مرحله جدید تغییراتی در استراتژی ها پیش آمده است و افزود که لازمه این تلاش ها مشارکت طولانی مدت با عراق است.
دانفورد تأکید کرد که تا امروز آموزش نظامیان عراقی برای افزایش توانایی آنها در اقدام فوری در میدان جنگ بود، اما اکنون باید این نیروها نحوه برخورد با جنگ های چریکی و همچنین نحوه تعامل با آوارگان و تأمین خدمات برای مناطق آسیب دیده و تغییر استراتژی متناسب با تغییر اوضاع را یاد بگیرد.
او گفت که به نظر ما جنگ تمام نشده و دشمن تاکتیک خود را تغییر داده است و آنچه در عراق و سوریه رخ داد نمونه مناسب آموزش و مشاوره برای افزایش توان نیروهای محلی است.



