نماینده ائتلاف سائرون: عبدالمهدی فردی را به عنوان سخنگوی دولت تعیین کند
«مضر الازیرجاوی»، نماینده پارلمان عراق و عضو ائتلاف سائرون از «عادل عبدالمهدی»، نخست وزیر خواست برای در جریان گذاشتن افکار عمومی از مهمترین رویدادهای سیاسی و دولتی، فردی را به عنوان سخنگوی دولت انتخاب کند.

میدل ایست نیوز: «مضر الازیرجاوی»، نماینده پارلمان عراق و عضو ائتلاف سائرون از «عادل عبدالمهدی»، نخست وزیر خواست برای در جریان گذاشتن افکار عمومی از مهمترین رویدادهای سیاسی و دولتی، فردی را به عنوان سخنگوی دولت انتخاب کند.
الازیرجاوی در گفتوگو با پایگاه خبری بغداد الیوم تصریح کرد: «لازم است فردی به عنوان سخنگوی دولت تعیین شود تا مردم را در جریان مهمترین و تازهترین رویدادها چه در عرصه داخلی و یا خارجی قرار دهد و دیدگاههای دولت را به آگاهی افکار عمومی برساند.»
وی افزود: «دلایل خاصی مانع از انتخاب فردی به عنوان سخنگوی دولت از سوی نخست وزیر شده و احتمالا تاکنون شخصیت مناسبی برای این منصب پیدا نشده است.»
«مهدی جواد الدباغ»، آخرین فردی است که به عنوان سخنگوی رسمی دولت عراق تا پایان نخست وزیری نوری المالکی به ایفای این مسئولیت پرداخت، این منصب در زمان نخست وزیری حیدر العبادی خالی باقی ماند.



