سرخط خبرها

فشارهای برخی نمایندگان پارلمان، علت استعفای وزیر بهداشت عراق

منبعی نزدیک به «علاء الدین العلوان» وزیر بهداشت و محیط زیست عراق اعلام کرد شماری از اعضای پارلمان علت استعفای العلوان هستند.

میدل ایست نیوز: منبعی نزدیک به «علاء الدین العلوان»، وزیر بهداشت و محیط زیست عراق اعلام کرد شماری از اعضای پارلمان علت استعفای العلوان هستند.

منبع مذکور در گفت‌وگو با پایگاه خبری العهد نیوز تصریح کرد: «برخی نمایندگان پارلمان برای به دست آوردن خواسته‌ها و مطالب خود از جمله برخی قراردادها در وزارتخانه بهداشت به وزیر اعمال فشار کردند.»

در همین رابطه، منبع مذکور افزود: «وزیر بهداشت با این فشارها مخالفت کرده و آن را نپذیرفت و در نهایت استعفای خود را تقدیم نخست وزیر کرد.»

«عادل عبدالمهدی»، نخست وزیر عراق پیشتر در پاسخ به نامه استعفای وزیر بهداشت ضمن تأکید بر عدم پذیرش استعفای وی و تایید ضمنی فشارهای مذکور عنوان کرد: «می دانم دشواری ها بسیار است و افراد صادقی که برای میهنشان تلاش می کنند و در تصمیم گیری ها حرفه ای و مستقل عمل می کنند در معرض انواع فشارها هستند چون می خواهند کارهای جدی و اصلاحی ای بکنند که به سود فاسدان نیست.»

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا