سرخط خبرها

جلسه فوق العاده شورای عالی امنیت عراق با حضور نخست وزیر برگزار شد

جلسه فوق العاده شورای عالی امنیت ملی عراق با حضور عادل عبدالمهدی برگزار شد.

میدل ایست نیوز: شورای عالی امنیت ملی عراق برای بررسی حوادث روز گذشته در این کشور جلسه فوق‌العاده برگزار کرد.

در این جلسه که به ریاست عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق برگزار شد حوادث روز گذشته بررسی و و ضمن ابراز تاسف از زخمی و کشته شدن برخی از تظاهرات کنندگان در آزادی تظاهرات و بیان مطالب مشروع تاکید شد.

در این جلسه همچنین اقدامات خرابکارانه در کنار این تظاهرات محکوم شد و شورای عالی امنیت ملی بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای تامین امنیت شهروندان و اموال عمومی تاکید کرد.

این شورا همچنین تاکید کرد که همه توان دولت برای تامین خواسته های مشروع مردم بسیج شده است.

شورای عالی امنیت ملی عراق همچنین بر اهمیت نقش رسانه ها در آگاه سازی و حفظ امنیت و ثبات کشور و ضرورت اطلاع رسانی درباره دستاوردهای دولت ونیز پوشش خطاها و تعرض به اموال عمومی و خصوصی و حمله به نیروهای امنیتی در حین انجام مأموریت تأمین حقوق ملت تاکید شد.

[contact-form][contact-field label=”نام” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”رایانشانی” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”وب‌گاه” type=”url” /][contact-field label=”پیام” type=”textarea” /][/contact-form]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − شش =

دکمه بازگشت به بالا