سرخط خبرهاسیاسی
رایزنی «برهم صالح» و «آنتونیو گوترش» درباره تحولات عراق و سوریه
رئیس جمهور عراق در تماس تلفنی با دبیرکل سازمان ملل متحد درخصوص تحولات عراق و سوریه با وی رایزنی کرد.

میدل ایست نیوز: «برهم صالح»، رئیس جمهور عراق در تماس تلفنی با «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل متحد درخصوص تحولات اخیر عراق، تلاشهای انجام شده برای بازگشت ثبات، تحقیقات درباره اتفاقات خشونتبار اخیر، بازخواست مقصرین امر و مسببین حوادث دردناکی که منجر به کشته شدن شماری از شهروندان عراقی شد، با وی گفتوگو کرد.
برهم صالح همچنین در این تماس تلفنی درباره تحولات ناشی از حمله ترکیه به شمال سوریه و تنشهای مخاطرهآمیز این اقدام علیه امنیت منطقهای با دبیرکل سازمان ملل رایزنی کرد.
رئیس جمهور عراق در پایان بر لزوم بسیج تلاشهای بین المللی برای توقف فوری جنگ و جلوگیری از بحران انسانی و ممانعت از سازماندهی مجدد گروههای تروریستی که تهدید برای منطقه و جهان محسوب می شوند، تاکید کرد.