«بشار اسد» در بازدید از خط مقدم نیروهای سوریه در حومه ادلب: «اردوغان» دزد است + تصاویر
بشار اسد همراه با گروهی از افسران ارتش از روستای الهبیط که در ماه اوت گذشته «از دست عناصر مسلح آزاد شده» بازدید کرده است.

میدل ایست نیوز: صفحه رئیس جمهور سوریه در شبکه اجتماعی فیسبوک تصاویری از وی در حال بازدید از نیروهای خط مقدم سوریه در روستای الهبیط در حومه ادلب منتشر کرده است.
این صفحه افزوده که بشار اسد صبح امروز (سه شنبه) همراه با گروهی از افسران ارتش از روستای الهبیط که در ماه اوت گذشته «از دست عناصر مسلح آزاد شده» بازدید کرده است.
روستای الهبیط در منطقه خان شیخون در معرة النعمان در حومه جنوب ادلب واقع شده است.
اسد پس از حضور در این منطقه «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه را «دزد» توصیف و «نبرد ادلب» را «اساسیترین جنگ برای یکسره کردن کار تروریسم» در سوریه قلمداد کرد.
به گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، اسد گفت: «اردوغان دزد است. (دیروز) کارخانهها، گندم و نفت سوریه را دزدید و امروز مشغول دزدیدن خاک سوریه است… همه سرزمین سوریه یک اهمیت دارد اما ما طبق اولویتها و وضعیت نظامی میدانی عمل میکنیم».
اسد با اشاره به اهمیت استان ادلب گفت: «ادلب برای آنان [دشمن] ایستگاهی پیشاهنگ بود. چنین ایستگاهی عموما در خط مقدم است اما در چنین وضعیت، نبرد در شرق و نبرد در غرب برای پراکنده کردن [تمرکز و قدرت] ارتش عربی سوریه بود. ما همچنان معتقدیم که نبرد ادلب، اساسیترین نبرد برای پایان دادن به آشوب و یکسره کردن کار تروریسم در مناطق مختلف سوریه است».
اسد بدون ذکر صریح نام شبهنظامیان کرد در شمال و شمال شرق کشورش گفت که بعد آنکه چند سال ادعای مبارزه و دفاع، حالا دیدیم که ترکیه چطور مناطق وسیعی را اشغال کرد؛ مناطقی که طبق نقشه آمریکا میبایست تحت کنترل آنان میبود.
رئیس جمهور سوریه توضیح داد «اولین اقدامی که ما از آغاز تجاوز در شمال [سوریه] انجام شد، ارتباط با نیروهای سیاسی و نظامی مختلف میدانی بود. گفتیم حاضریم از هر گروهی که مقاومت کند، حمایت کنیم. این، تصمیمی سیاسی نیست بلکه وظیفهای طبق قانون اساسی و وظیفهای ملی است. اگر چنین نمیکردیم، شایسته [زندگی در این] وطن نمیبودیم».










