سرخط خبرها

از سرگیری فعالیت بندر ام قصر و پالایشگاه ناصریه

منابع آگاه خبر دادند که با بیرون رفتن معترضان، پالایشگاه ناصریه و بندر ام قصر فعالیت خود را از سر گرفته اند.

میدل ایست نیوز: منابعی در دستگاه امنیت و وزارت نفت عراق خبر دادند که با خروج معترضان، بندر ام قصر و پالایشگاه ناصریه فعالیت های خود را از سر گرفته اند.

به گزارش «روسیا الیوم» این منابع گفته اند که در پی خروج معترضان از منطقه بندر ام قصر و پالایشگاه ناصریه فعالیت های این بندر و این پالایشگاه ازسر گرفته شده است.

گفته شده که بندر ام قصر از بیش از یک هفته پیش به علت بستن مسیرهای آن توسط معترضان از کار افتاده است.

روز گذشته نیز معترضان راه را بر تانکرهای حامل سوخت در پالایشگاه ناصریه بستند که در نتیجه آن چند استانی جنوبی عراق با کمبود سوخت مواجه شدند.

«عبدالکریم خلف»، سخنگوی رسمی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، گفت که از کار افتادن بندر ام قصر 6 میلیارد دلار به عراق ضرر زده است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + شش =

دکمه بازگشت به بالا