بکارگیری بمبهای دودزا برای متفرق کردن معترضان در بغداد/ ادامه تظاهرات در برخی از شهرهای عراق
یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد، نیروهای امنیتی برای متفرق کردن تظاهراتکنندگان در شماری از مناطق بغداد از بمبهای دودزا استفاده کرده اند.

میدل ایست نیوز: یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد، نیروهای امنیتی برای متفرق کردن تظاهراتکنندگان در شماری از مناطق بغداد، از بمبهای دودزا استفاده کرده اند.
منبع مذکور در گفتوگو با پایگاه خبری بغداد الیوم تصریح کرد: نیروهای امنیتی برای پراکندن تظاهراتکنندگان از خیابان الرشید، الشورجه و میدان الخلانی از بمبهای دودزا استفاده کرده و معترضان را به سمت میدان میدان التحریر سوق داده است.
در همین رابطه، روزنامه العربی الجدید گزارش داد، نیروهای دولتی عراق بعد از ظهر امروز پس از بکارگیری گسترده گاز اشکآور و گلوله جنگی توانستند به صورت کامل بر دو پل السنک و الاحرار مسلط شوند، این امر منجر به حالت خفگی و مجروح شدن شماری از تظاهراتکنندگان شد.
نیروهای امنیتی همچنین معترضان را در میدان الخلانی متفرق کرده و شماری از تظاهراتکنندگان را در خیابان معروف به الشیخ الکیلانی که به میدان مذکور منتهی می شود، دستگیر کردند، تظاهرات همچنین در استانهای بصره، ذی قار، واسط، کربلاء و دیگر شهرهای جنوبی ادامه دارد.
عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق، امروز با صدور بیانیهای رسمی به بیانیه مرجعیت شیعه که در خطبه های روز جمعه (8 نوامبر) ایراد شد، واکنش نشان داد.
وی در این بیانیه تأکید کرد که خطبه مرجعیت تأکیدی است بر بیانات هفته گذشته درباره تأکید بر حق مردم در آزادی بیان و تظاهرات مسالمت آمیز و لزوم تفکیک آنان از خرابکاران و کسانی است که می خواهند تظاهرات مردم را به انحراف بکشانند و نیز لزوم استفاده از این فرصت باارزش برای اجرای اصلاحات جدی در مبارزه با فساد و تعدیل کابینه و بهبود خدمات و اقتصاد و امنیت و اصلاح قانون انتخابات و سایر قوانینی که به فعالیت دولت مربوط می شود.
در زیر تصاویر مربوط به تظاهرات امروز میدان التحریر قابل مشاهده است.