سرخط خبرها

تظاهرات کنندگان بار دیگر بندر ام قصر را بستند

منابعی در بندر ام قصر خبر دادند که تظاهرات کنندگان مانع از حضور کارمندان بندر در محل کار خود و تردد کامیون ها به بندر شده اند.

میدل ایست نیوز: منابع خبری در استان بصره از بسته شدن دوباره بندر ام قصر توسط تظاهرات کنندگان خبر دادند.

منابعی در بندر ام قصر خبر دادند که تظاهرات کنندگان مانع از حضور کارمندان بندر در محل کار خود و تردد کامیون ها به بندر شده اند و این باعث شده که انتقال کالا از بندر 50 درصد کاهش یابد.

به گفته این منابع اگر این توقف تا عصر امروز (دوشنبه 18 نوامبر) ادامه یابد بندر کاملا از کار خواهد افتاد.

پیش از این نیز تظاهرات کنندگان از 29 اکتبر تا 9 نوامبر بندر ام قصر را بسته بودند.

بندر ام قصر تنها بندر عراق بر خلیج و گذرگاه واردات دانه ها و روغن های خوراکی و شکر برای سراسر عراق است.

«عبدالکریم خلف»، سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق پیش تر گفته بود که بسته شدن بندر ام قصر توسط تظاهرات کنندگان بیش از 6 میلیارد دلار به اقتصاد عراق آسیب زده است.

همزمان از کربلا نیز خبر رسیده که تظاهرات کنندگان مسیرهای منتهی به پالایشگاه نفتی کربلا را بسته و مانع حضور کارکنان آن در محل کارشان شده اند.

اعتراض این افراد به استخدام افرادی از خارج استان در این پالایشگاه است و گفته اند که حجم کارکنان محلی اهل کربلا در این پالایشگاه فقط 15 درصد است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =

دکمه بازگشت به بالا