سرخط خبرها
ازسرگیری فعالیت صفحه وابسته به صدر در فیسبوک/ صدر برای خود مشاور امنیتی و نظامی تعیین کرد
صفحه «صالح محمد العراقی» خبر داد که صدر «کاظم العیساوی» را به عنوان مشاور امنیتی و نظامی خود تعیین کرده است.

میدل ایست نیوز: صفحه «صالح محمد العراقی»، بازتاب دهنده مواضع صدر در توئیتر، با صدور بیانیهای به نقل از «سید مقتدی صدر» اعلام کرد که پس از «روشن شدن حق و اینکه «کاظم العیساوی» همچنان در مسیر پدر ماست، او را به عنوان معاون ویژه و مشاور امور نظامی و امنیتی تعیین میکنیم».
پیش از این در 15 مه 2019، صدر معاون جهادی خود کاظم العیساوی را موظف کرد که به مدت یک سال از صحنه فعالیت کناره بگیرد و به خانواده های شهدا کمک و فعالیت بازرگانی را کنار گذارد و به کشور خارجی سفر نکند.
این همه در حالی است که دو هفته پیش از این صفحه صالح محمد العراقی طی یک مانور رسانهای از پایان فعالیت خود و مسدود شدن همه شبکههای اجتماعی وابسته به صدر خبر داده بود.
پیغام صدر در این صفحه بدون هیچ توضیحی درباره ازسرگیری فعالیت های آن درج شده است.