سرخط خبرهاسیاسی

ائلاف بناء: از میان سه نامزد موجود، شانس «توفیق الیاسری» برای نخست وزیری بیشتر است

ائتلاف بناء از توافق سیاسی بر سر تداوم نشست‌ها برای انتخاب نامزد مستقل نخست وزیری طی 24 ساعت آتی خبر داد.

میدل ایست نیوز: ائتلاف بناء از توافق سیاسی بر سر تداوم نشست‌ها برای انتخاب نامزد مستقل نخست وزیری طی 24 ساعت آتی خبر داد.

«فاضل جابر»، نماینده پارلمان عراق و عضو ائتلاف بناء در گفت‌وگو با پایگاه خبری المعلومه تصریح کرد: «رسما نامزدی اسعد العیدانی کنار گذاشته شده و گفت‌وگوها میان همه فراکسیون‌های سیاسی برای توافق بر سر شخصیتی مستقل در جریان است.»

وی افزود: «نشست‌ها میان فراکسیون‌های سیاسی با توافق بر سر انتخاب شخصیتی مستقل و به دور از احزاب به پایان رسیده و مقرر شده است سه نامزد زیر معرفی شوند و یکی از میان این سه نفر برای تصدی نخست وزیری انتخاب شود.»

این عضو ائتلاف بناء اظهار داشت: «شخصیت‌های مطرح شده عبارت است از محمد توفیق علاوی، عبدالغنی الاسدی و توفیق الیاسری که شانس الیاسری با توجه به آرای گروه‌های سیاسی و اجماع شکل گرفته پررنگ‌تر است.»

وی در پایان عنوان کرد: «فراکسیون‌های سیاسی ظرف 24 آینده موضوع نامزد نخست وزیری را مشخص خواهند کرد و شخصیت موردنظر را به عنوان نامزد مورد توافق گروه‌های سیاسی به رئیس جمهوری معرفی خواهند کرد.»

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 14 =

دکمه بازگشت به بالا