سکوت عجیب نوری مالکی نسبت به تمام تحولات اخیر پیرامون الحشد الشعبی؛ چرا خبری از ابواسراء نیست؟!
حمله ایالات متحده امریکا به الحشد الشعبی و متعاقب آن تظاهرات اعتراضی طرفداران الحشد الشعبی به سفارت ایالات متحده در بغداد با واکنش اکثر افراد مطرح و گروه های سیاسی، اعم از شیعه و سنی و کرد همراه بود، جز یک نفر، نوری مالکی.

میدل ایست نیوز: حمله ایالات متحده امریکا به الحشد الشعبی و متعاقب آن تظاهرات اعتراضی طرفداران الحشد الشعبی به سفارت ایالات متحده در بغداد با واکنش اکثر افراد مطرح و گروه های سیاسی، اعم از شیعه و سنی و کرد همراه بود، جز یک نفر، نوری مالکی معروف به ابو اسراء، رهبر حزب الدعوه عراق و رئیس ائتلاف دولت قانون و یکی از گروه های اصلی تشکیل دهنده فراکسیون بنا در مجلس عراق که دو دوره متوالی نخست وزیر بود.
در طول این مدت از رئیس جمهور و نخست وزیر عراق گرفته تا سید عمار حکیم، رئیس جریان حکمت ملی و سید مقتدی صدر، رهبر جریان صدر و فراکسیون سائرون در پارلمان عراق تا مرجعیت عالی جهان تشیع، همگی نسبت به حمله خشن و گسترده ایالات متحده به نیروهای الحشد الشعبی در عراق و سوریه واکنش نشان دادند و آن حمله را محکوم کردند. حتی آن کسانی که نسبت به عملکرد الحشد الشعبی اعتراض دارند نیز حمله امریکا به این گروه را به دلیل زیرپا گذاشتن استقلال عراق از سوی یک کشور خارجی و تعرض به حریم و تمامیت ارضی این کشور بدون این که دولت عراق را در جریان کار خود بگذارد، محکوم کردند و این اقدام را مورد نکوهش قرار دادند. حتی حزب الدعوه که ریاست آن را خود نوری مالکی بر عهده دارد بیانیه صادر و نسبت به این اقدام اعتراض کرد. اما از آقای نوری مالکی هیچ خبری نشد، نه بیانیه ای، نه اظهار نظری و نه حتی اشاره ای!
پس از آن نیز در حالی که محاصره سفارت امریکا توسط طرفداران الحشد الشعبی در اعتراض به حمله این کشور به این گروه انجام شد، در حالی که همه گروه ها و چهره های سیاسی و مقامات رسمی از رئیس جمهوری و نخست وزیر گرفته تا رئیس مجلس و رئیس اقلیم کردستان، هر کدام بر اساس دیدگاه خود واکنشی نشان دادند، نوری مالکی سکوت اختیار کرده و هیچ واکنشی نشان نداده، گویی اتفاقی نیفتاده و حادثه ای پیش نیامده است.
آیا این سکوت که غیر از جنبه سیاسی هیچ تفسیر دیگری از آن نمی توان کرد، نقشه ای سیاسی از سوی آقای است؟! آیا جز این می توان تفسیر کرد که آقای مالکی دنبال مصلحت اندیشی شخصی و گرفتن ماهی از آب گل آلود برای اغراض شخصی است؟!
آقای مالکی که از پتانسیل حمایت ایران تا همین هفته گذشته نهایت استفاده را می کرد تا بتواند نامزد مورد حمایت خود را به کرسی نخست وزیری برساند و از کیک قدرت نهایت استفاده را ببرد، بر سر بزنگاه و در حالی که ایالات متحده امریکا علنا می گوید هدفش از تمامی این کارها رویارویی با جمهوری اسلامی ایران است و موضوع محاصره سفارت امریکا توسط معترضان عراقی را ساخته و پرداخته ایران می داند، ناگهان به گوشه ای می خزد و تمامی رفتار و گذشته خود را فراموش می کند. آیا جز منفعت طلبی تفسیر دیگری می توان از این رفتار کرد؟!