نائب رئیس مجلس عراق: فردا پارلمان تصمیماتی اساسی برای پایان دادن به حضور امریکاییها در عراق اتخاذ خواهد کرد
معاون اول رئیس پارلمان عراق درپی ترور«ابومهدی المهندس» و «قاسم سلیمانی» توسط نیروهای امریکایی، خواستار برگزاری نشست فوق العاده پارلمان در روز شنبه شد.

میدل ایست نیوز: «حسن الکعبی»، معاون اول رئیس پارلمان عراق درپی ترور «ابومهدی المهندس»، نائب رئیس الحشد الشعبی و «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران توسط نیروهای امریکایی، خواستار برگزاری نشست فوق العاده پارلمان در روز شنبه شد.
در بیانیه دفتر رسانهای الکعبی آمده است که وی برای بررسی حمله ناجوانمردانه امریکاییها که منجر به شهادت گروهی از مومنان و مقاومان قهرمان شد، از پارلمان خواست فردا شنبه جلسهای فوق العاده برگزار کند.
الکعبی همچنین در بیانیهای اعلام کرد، وقت آن فرا رسیده است که به بیتوجهی و بزرگبینی امریکاییها در عراق پایان داده شود، هر روز دروغ بودن ادعاهای امریکاییها و بیتوجهی آنان به حاکمیت عراق روشن می شود، وی همچنین افزود جلسه فردای پارلمان برای اتخاذ تصمیمات اساسی برای پایان دادن به حضور امریکاییها در عراق اختصاص داده خواهد شد.
الکعبی ضمن تسلیت شهادت حاج ابومهدی المهندس و قاسم سلیمانی به جهان اسلام، مراج عظام، ایران و مجاهدان الحشد الشعبی و مردم عراق، تاکید کرد: حمله امروز امریکاییها تنها به شخصیتهای یاد شده نبود بلکه این حمله، روحیه انقلابیگری بین المللی و جهاد را مورد هدف قرار داد اما ما به آنها می گوییم که این اقدامات تاثیری بر عزم و مجاهدت ما نخواهد گذاشت.
بالگردهای امریکایی بامداد امروز خودروی حامل «ابومهدی المهندس» و «قاسم سلیمانی» را مورد هدف قرار دادند که منجر به شهادت این دو و شماری از همراهانشان شد.



