سرخط خبرها

نماینده مرجعیت عالی عراق: به حاکمانی صادق و پایبند به مسئولیت‌هایشان نیاز داریم

نماینده مرجعیت عالی عراق در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در بارگاه مطهر حسینی ایراد می کرد، تاکید کرد: امت اسلامی  به حکمرانانی نیاز دارد که در وعده هایشان صادق و به مسئولیت‌هایشان پایبند باشند.

میدل ایست نیوز: شیخ عبدالمهدی الکربلائی، نماینده مرجعیت عالی عراق در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در بارگاه مطهر حسینی ایراد می کرد، تاکید کرد: امت اسلامی  به حکمرانانی نیاز دارد که در وعده هایشان صادق و به مسئولیت‌هایشان پایبند باشند.

الکربلایی در ادامه گفت: «ما به رسانه های راستگویی نیاز داریم تا اخبار درست و صادقانه را برای ما نقل کنند، ما همچنین به تحلیلگران سیاسی و نویسندگان راستگو نیاز داریم و برای اینکه نگارش قابل قبولی از تاریخ به ما برسد، به مورخانی صادق و راستگو احتیاج  داریم.»

نماینده مرجعیت با بیان اینکه در شرایط فعلی به راهکاری گسترده برای برون‌رفت از اوضاع فاجعه‌بار کنونی نیاز داریم، تاکید کرد: «در نقل عقاید، افکار و فرهنگ های ملل مختلف به حقایق نیاز داریم تا تاریخ جعل نشود و امت ها و ملت ها به گمراهی کشیده نشوند. جامعه به پزشکان و مهندسانی نیاز دارد که صادقانه وظایف خود را انجام دهند و خدمت رسانی کنند. به صداقت در وفای به عهد و پایبندی در همه زمینه های مختلف زندگی نیاز داریم زیرا صداقت در این زمینه ها باعث پیشرفت و شکوفایی جامعه می شود.»

از طريق
المعلومه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا