سرخط خبرهاسیاسی

ارائه شکایت‌نامه‌ای علیه «بنیامین نتانیاهو» به اتهام فساد مالی

«افیخای ماندلبلیت»، مشاور قضایی دولت اسرائیل شکایت‌نامه‌ای علیه «بنیامین نتانیاهو» ارائه کرد.

میدل ایست نیوز:«افیخای ماندلبلیت»، مشاور قضایی دولت اسرائیل شکایت‌نامه‌ای علیه «بنیامین نتانیاهو» را ارائه کرد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل پیشتر به کنست اطلاع داده بود که از تصمیمش برای برخورداری از مصونیت قضایی در سه پرونده جزایی انصراف داده است.

در همین رابطه، ماندلبلیت در نوامبر گذشته اعلام کرده بود که تصمیم گرفته است اتهاماتی علیه نتانیاهو در « پرونده 4000» مطرح کند، پرونده‌ای که نتانیاهو متهم به پرداخت میلیون‌ها دلار تسهیلات مالی به «شاؤول الویچ» مالک شرکت بزک Bezeq است تا این شرکت ارتباطاتی در مقابل، سیاست‌های نتانیاهو را با تبلیغات مثبت برجسته‌سازی کند.

علاوه بر پرونده مذکور، «پرونده 1000» نیز به دریافت هدایا از تجار ثروتمند مربوط است.

پرونده دوم موسوم به «پرونده 2000» نیز مربوط به توافق نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مالک روزنامه صهیونیستی «یدیوت آحارونوت» برای پوشش بهتر اخبار کابینه‌اش مقابل ایجاد محدودیت‌هایی بر روزنامه رقیب (اسرائیل هیوم) است.

نتانیاهو با تکذیب همه این اتهامات، اعلام کرده است هدف از اقدامات، دور کردن وی از منصب نخست‌وزیری است.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

دکمه بازگشت به بالا