سرخط خبرهاسیاسی
«سید مقتدی صدر»: وظیفه کلاهآبیها دفاع از من نیست
رهبر جریان صدر اعلام کرد وظیفه کلاهآبیها تامین امنیت مدارس و ادارات دولتی است نه دفاع از شخص وی و سرکوب کسانی که علیه او شعار می دهند.

میدل ایست نیوز: «سید مقتدی صدر»، رهبر جریان صدر اعلام کرد وظیفه کلاهآبیها تامین امنیت مدارس و ادارات دولتی است نه دفاع از شخص وی و سرکوب کسانی که علیه او شعار می دهند.
صدر در پیامی توئیتری نوشت: «کلاهآبیها وظیفه دارند به صورت مسالمتآمیز امنیت مدارس و ادارات دولتی را تامین کنند، وظیفه این گروه نیست که از من دفاع و افرادی که را علیه من شعار سر می دهند، سرکوب کنند.»
رهبر جریان صدر در پایان ضمن تشکر از کلاهآبیها، خاطرنشان کرد: «وظیفه شما، کمک به نیروهای امنیتی در برقراری امنیت و حمایت از انقلابیون است، در صورت انجام این دو کار، دیگر شما نقشی و وظیفهای برگردن ندارید.»
کلاهآبیهای وابسته به جریان صدر اخیرا برای متفرق کردن معترضان به انتخاب «محمد توفیق علاوی» به نخست وزیری، دست به استفاده از سلاحهای سرد و حتی اسلحه برده اند.