سرخط خبرهاسیاسی

نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه برای بررسی افزایش تنش در منطقه ادلب، به ترکیه خواهد رفت

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که «جیمز جفری»، نماینده واشنگتن در امور سوریه و ائتلاف بین المللی ضد داعش، برای بررسی افزایش تنش در منطقه ادلب سوریه به ترکیه خواهد رفت.


میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که «جیمز جفری»، نماینده واشنگتن در امور سوریه و ائتلاف بین المللی ضد داعش، برای بررسی افزایش تنش در منطقه ادلب سوریه به ترکیه خواهد رفت.

وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد که جیمز جفری امروز طی ماموریتی به آلمان و برخی از کشورهای خاورمیانه سفر خواهد کرد و «جوئل ریبرن»، فرستاده ویژه آمریکا در سوریه نیز بعدا به وی ملحق خواهد شد.

جفری قرار است در ترکیه با مقامات بلند پایه این کشور دیدار کند و به بررسی مسائل قابل توجه ای از جمله: پیشروی نیروهای دولت بشار اسد در ادلب، اوضاع کنونی در شمال شرق سوریه، اجرای مصوبه 2254 شورای امنیت سازمان ملل درباره حل بحران سوریه و تلاش های مداوم ائتلاف بین المللی ضد داعش برای شکست داعش در سوریه و عراق بپردازد.

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که جیمز جفری، 13 فوریه ابتدا برای شرکت در کنفرانس امنیتی به مونیخ خواهد رفت و در آنجا ضمن دیدار با مقامات بلند پایه چند کشور به بررسی تلاش ها برای شکست داعش می پردازد.

وزارت امور خارجه آمریکا اطلاعاتی درباره کشورهایی که قرار است جفری در خاورمیانه به آن جا سفر داشته باشد اعلام نکرد.

پیشتر، پیشروی  نیروهای ارتش سوریه در ادلب منجر به درگیری هایی با نیروهای ترکیه و افزایش تنش در منطقه ادلب شد از آنجا که تعدادی از نیروهای ترکیه طی حمله ارتش سوریه به آنها کشته و زخمی شدند.

گفتنی است که ترکیه 12 نقطه مراقبتی در منطقه ادلب در شمال شرق سوریه دارد.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + ده =

دکمه بازگشت به بالا