سرخط خبرهاسیاسی

مداخله «هادی العامری» برای حل اختلاف میان علاوی و گروه‌های اهل سنت و کُرد/ اسامی وزرای پیشنهادی هنوز به پارلمان ارسال نشده است

«حنین قدو»، نماینده پارلمان عراق از مداخله «هادی العامری» برای پر کردن شکاف میان «محمد توفیق علاوی» و گروه‌های سیاسی اهل سنت و کُرد به منظور تشکیل کابینه جدید و رای اعتماد بدان در روز پنجشنبه خبر داد.

میدل ایست نیوز: «حنین قدو»، نماینده پارلمان عراق و عضو ائتلاف الفتح از مداخله «هادی العامری»، رئیس ائتلاف مذکور برای پر کردن شکاف میان «محمد توفیق علاوی» و گروه‌های سیاسی اهل سنت و کُرد به منظور تشکیل کابینه جدید و رای اعتماد به آن در روز پنجشنبه خبر داد.

القدو در گفت‌وگو با پایگاه خبری المعلومه تصریح کرد: «هادی العامری اکنون رایزنی‌هایی را با علاوی به منظور پر کردن شکاف موجود میان وی و گروه‌های سیاسی اهل سنت و کُرد آغاز کرده است تا نخست‌وزیر جدید گروه‌های مذکور را در دولت آتی مشارکت دهد تا این چنین کابینه جدید راحت‌تر روند رای اعتماد را طی کند.»

این نماینده پارلمان عراق افزود: «علاوی تا بدین لحظه اسامی وزرای پیشنهادی را به پارلمان ارسال نکرده است و احتمالا وی برخی تغییرات را در اسامی وزرا اعمال خواهد کرد تا بیشتر مورد قبول گروه‌های سیاسی یاد شده قرار گیرد.»

یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود، پیشتر اعلام کرده بود «محمد الحلبوسی»، رئیس پارلمان عراق، برگزاری جلسه فوق العاده رای اعتماد را به تحویل برنامه دولت و بیوگرافی وزرای پیشنهادی به پارلمان 48 ساعت قبل از جلسه مشروط کرده است.

از طريق
المعلومه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + هفده =

دکمه بازگشت به بالا