اقتصادیخبر اول

تعویق اعلام رسمی قیمت نفت عربستان برای بار سوم/امریکا: اشباع بازار انرژی اقدامی نابخشودنی است

عربستان برای بار سوم تصمیم خود برای قیمت‌گذاری بهای نفت خام در ماه مه را به تعویق انداخت، این در حالی است که هنوز اختلافات بر سر کاهش تولید نفت بر بازار انرژی ادامه دارد.

میدل ایست نیوز: عربستان برای بار سوم تصمیم خود برای قیمت‌گذاری بهای نفت خام در ماه مه را به تعویق انداخت، این در حالی است که هنوز اختلافات بر سر کاهش تولید نفت بر بازار انرژی ادامه دارد.

در همین رابطه، اعضای جمهوری‌خواه مجلس سنای امریکا خواهان برقراری تماس‌هایی با مقامات سعودی و اتخاذ اقدامات ملموس برای کاهش تولید نفت شده و اعلام کردند اشباع بازار نفت بخشودنی نیست.

خبرگزاری بلومبرگ امریکا به نقل از منابع آگاه نوشت:شرکت نفتی آرامکو عربستان اعلام نرخ بهای نفت خام را به روز دوشنبه موکول کرد و در این میان ریاض در حال انجام گفت‌وگوهایی برای دستیابی به توافقی در بین تولیدکنندگان جهانی نفت به منظور کاستن از تولیدات طلای سیاه است.

رویترز پیشتر به نقل از «دان سولیفان»، سناتور امریکایی نوشته بود: «اقدام عربستان در افزایش تولید نفت خود در زمان شیوع ویروس کرونا اقدامی توجیه‌ناپذبر و نابخشودنی است و ریاض باید فورا تولید خود را کاهش دهد.»

وزرای انرژی بیست کشور تولیدکننده نفت بدون دستیابی به توافقی برای کاهش تولید نفت به نشست از راه دور خود که توسط عربستان برگزار شده بود، پایان دادند و مکزیک به سهم پیشنهادی خود برای کاهش سطح تولید اعتراض کرد.

وزرای بیست کشور مذکور پس از آن تشکیل جلسه دادند که اعضای اوپک روز جمعه از دستیابی به توافقی برای کاهش تولید نفت به مقدار 10 میلیون بشکه در روز در دو ماه آتی خبر دادند اما در این میان مکزیک به عنوان کشور غیر عضو اوپک با توافق مذکور مخالفت و اعلام کرد سهمیه 400 هزار بشکه‌ای این کشور در مقایسه با دیگر کشورها پیشنهادی مبالغه‌آمیز است.

ساعاتی پس از این اقدام مکزیک، رئیس جمهور این کشور اعلام کرد در تماس با همتای امریکایی خود بر سر کاهش تولید نفت مکزیک به توافق رسیده است؛ بدین ترتیب که مکزیک 100 هزار بشکه و امریکا برای جبران سهمیه این کشور اقدام به کاهش 250 هزار بشکه‌ای تولید نفت خود کرده است.

ایالات متحده امریکا عضو سازمان اوپک نیست اما خواهان کاهش عرضه نفت به منظور تضمین ثبات بهای آن و جان‌بخشی به صنعت نفت شیل امیرکاست که با توجه به هزینه‌های بالای استخراج آن با دشواری‌های بزرگی روبه روست.

از طريق
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + یازده =

دکمه بازگشت به بالا