
میدل ایست نیوز: ائتلاف فتح پارلمان عراق، امروز دوشنبه 13 آوریل تاکید کرد که کردها، برای مذاکره در خصوص تشکیل دولت و رای اعتماد به دولت «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر مامور تشکیل دولت، شرط های غیرقابل اجرایی از جمله: افزایش سهم اقلیم کردستان در بودجه سال 2020 به 17 درصد و اجرای ماده 140 قانون اساسی، تعیین کردند.
«حنین القدو»، نماینده ائتلاف فتح در پارلمان عراق در همین راستا طی گفت وگویی با پایگاه خبری «المعلومه»، گفت: «مذاکرات و گفت وگوی الکاظمی در خصوص تشکیل دولت آغاز شده و در حال حاضر اسامی نامزد وزارت ها را بررسی می کند.»
وی افزود که کردها شرط های غیرقابل اجرایی برای کمک به دولت الکاظمی از جمله اجرای ماده 140 قانون اساسی مربوط به منطقه مورد منازعه کرکوک و حقوق نیروهای پیشمرگه، تعیین کردند.
القدو هم چنین از شرط دیگر کردها برای افزایش سهم اقلیم کردستان در بودجه سال 2020 به 17 درصد و درخواست تعدادی از وزارت خانه های اصلی و در راس آن وزارت دارایی خبر داد.
نماینده ائتلاف فتح تاکید کرد که اجرای این شرط ها محال و غیر عملی است چرا که به منافع کشور آسیب می زند و کار تشکیل دولت را برای الکاظمی سخت می کند.