
میدل ایست نیوز: شورای انتقالی جنوب یمن، نیروهای مورد حمایت امارات متحده عربی، تأکید کرد که به علت «نقض آتش بس» توسط دولت «عبدربه منصور هادی»، جنگ در یمن بسیار نزدیک است.
دایره امور خارجی شورای انتقالی جنوب با صدور بیانیه ای تأکید کرد که تحرکات دولت هادی تهدیدی جدی برای آتش بس و تلاش های صلح و ثبات زیر نظر سازمان ملل است و افزود که این تحرکات در کنار نقض مکرر آتش بس توسط این دولت مانعی جدی در اجرای توافق نامه ریاض شده است.
این بیانیه افزوده که این وضعیت باعث شده که جنگ در یمن بسیار نزدیک و احتمال رسیدن به توافق سیاسی پایدار بسیار کم باشد.
منابع نظامی یمنی خبر داده اند که جلسه ای که قرار بود روز جمعه (17 آوریل) زیر نظر عربستان سعودی میان نمایندگان دولت هادی و نمایندگان شورای انتقالی برگزار شود برگزار نشده است.
این منابع گفته اند که قرار بود کمیته وساطت به شهر شقره در استان ابین برسد اما نمایندگان دولت مورد حمایت عربستان حاضر به شرکت در جلسه نشدند و تأکید کردند که همه گزینه ها را پیش روی خود می بینند.
ازسوی دیگر، شورای امنیت سازمان ملل نسبت به ادامه درگیری ها در یمن هشدار داد و بر اهمیت ادامه تدابیر انسانی و اقتصادی برای کاهش رنج های ملت یمن به خصوص با توجه به شیوع ویروس کرونا در جهان تأکید کرد.
شب گذشته خبرگزاری رسمی عربستان سعودی به نقل از سرگرد «ترکی المالکی»، سخنگوی ائتلاف عربی حمله به یمن خبر داد که در ساعت 22:52 دقیقه جمعه شب (17 آوریل) گروه انصارالله حمله ای با موشک های بالستیک به «افراد غیر نظامی» کرده است.
المالکی این اقدام انصارالله را «هدف قراردادن عامدان افراد غیر نظامی» خواند و تأکید کرد که این اقدام به معنای خودداری این گروه از پذیرفتن همه تلاش ها و طرح ها برای آتش بس و کاهش تنش در یمن است.
او افزود که ائتلاف عربی در عین تأکید بر حق مشروع خود در مقابله به مثل و دفاع از خود، به عالی ترین سطح خویشتنداری متعهد است.



