خبر اولسیاسی

تقاضای تعدادی از نمایندگان کنگره امریکا برای نصب «گنبد آهنین» اسرائیل در عراق

تعدادی از نمایندگان حزب دموکرات و جمهوری خواه کنگره آمریکا با ابراز نگرانی نسبت به حملات فزاینده به نیروهای آمریکا در عراق، خواستار نصب گنبد آهنین در عراق شدند.

میدل ایست نیوز: تعدادی از اعضای دموکرات و جمهوری خواه کنگره آمریکا، از وزارت دفاع خواستند سامانه گنبد آهنین را در عراق نصب کند.

این افراد با ابراز نگرانی شدید نسبت به حملات گروه های مسلح علیه آمریکا و نیروهای ائتلاف بین المللی در عراق، طی نامه ای به «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا، نصب سامانه گنبد آهنین را خواستار شدند و اعلام کردند که نصب این سامانه از این نیروها در برابر خطرات حملات موشکی محافظت می کند.

هنوز وزارت دفاع آمریکا هیچ پاسخی به نامه مذکور نداده است.

«جو ویلسون»، نماینده جمهوری خواه آمریکا و عضو کمسیون نیروهای مسلح و امور خارجی در این خصوص گفت: «همانطور که در ماه های گذشته مشاهده کردیم، برخی گروه های مسلح به ارتش و نیروهای ائتلاف بین المللی در عراق حمله کردند، امری که تهدیدی برای جان آمریکایی ها محسوب می شود و باید برای حفاظت از آنها در برابر حملات فزاینده موشکی تدابیر پیشگیرانه ای اتخاذ شود.»

وی با اشاره به اثرگذاری گنبد آهنین که توسط اسرائیل تولید می شود و یکی از بهترین سامانه های دفاعی موشکی است گفت که این سامانه توانایی خود در مقابله با حملات این چنینی را ثابت کرده است همانطوری که یک پشتیبان اساسی برای پیروزی بر تروریسم نیز محسوب می شود.

ویلسون از وزیر دفاع خواست هر چه زودتر با نصب دو موشک از این نوع در عراق برای حفاظت از جان نیروهای آمریکا موافقت کند.

«گریس منگ»، نماینده دموکرات آمریکا نیز با تاکید بر اثرگذاری سامانه گنبد آهنین در مقابله با تهدیدات موشکی علیه نیروهای آمریکایی و ائتلاف بین المللی، بیان کرد که حملات صورت گرفته علیه ائتلاف بین المللی نقاط ضعف سامانه پدافند هوایی آمریکا را آشکار کرد.

منگ با تاکید بر اینکه تلاش خواهد کرد با هماهنگی با وزیر دفاع طرح هایی را برای ورود سامانه گنبد آهنین به عراق ایجاد کند، در نامه ای به وزیر دفاع گفت: «طی دو ماه گذشته حملات به تاسیسات آمریکا در عراق افزایش یافته است، امری که موجب به خطر افتادن جان آمریکایی ها و نیروهای ائتلاف بین المللی و غیر نظامیان در هر روز می شود، این حملات نقاط ضعف سامانه پدافند هوایی ما را نشان داده و باید فوری این موضوع بررسی شود.»

این نامه که توسط 23 نفر از نمایندگان دو حزب امضا شده، درخواست کرده تا طرح مفصلی برای نصب اولین سامانه گنبد آهنین در عراق به کنگره ارائه شود.

منبع
السومریة نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =

دکمه بازگشت به بالا