اهانت شبکه MBC به «ابو مهدی المهندس»/ کمیسیون ارتباطات و رسانه و فراکسیون صادقون، عذرخواهی این شبکه و بستن دفاتر آن در عراق را خواستار شدند
کمیسیون ارتباطات و رسانه پارلمان عراق، پس از اهانت شبکه MBC به ابو مهدی المهندس عذرخواهی این شبکه و بستن دفاتر آن در عراق را خواستار شد.

میدل ایست نیوز: کمیسیون ارتباطات و رسانه پارلمان عراق امروز جمعه، اهانت شبکه سعودی «MBC» به شهید «ابو مهدی المهندس»، نایب رئیس الحشد الشعبی را محکوم کرد و خواستار عذرخواهی این شبکه شد.
این کمیسیون در بیانیه ای اعلام کرد: «اهانت شبکه MBC عربستان به شهید ابو مهدی المهندس و متهم کردن او به تروریسم را محکوم می کنیم.»
کمیسیون مذکور افزود: «این شبکه در طول سال های گذشته از وسایل مختلف برای اهانت به شخصیت های عراق و اتهام زنی به آنها استفاده کرده و اکنون نیز اقدام به اتهام زنی به شخصیتی ملی و مبارزی مانند شهید ابو مهدی المهندس کرده است که عمرش را صرف جهاد و فداکاری علیه رژیم سابق، گروهک های تروریستی داعش و نیروهای شر و اشغالگری کرد.
کمیسیون ارتباطات و رسانه پارلمان عراق در این بیانیه از سازمان رسانه و ارتباطات این کشور خواست در صورت عدم عذرخواهی این شبکه، نسبت به پلمپ دفاتر آن در عراق اقدام کند.
در ادامه بیانیه آمده است: «لازم است با قدرت در برابر تداوم اهانت به نمادهای ملی از سوی موسسه هایی که مشخص است از کجا حمایت مالی می شوند و رویکرد سیاسی و فرقه گرایانه آنها نیز آشکارست، ایستاد.»
کمیسیون مذکور تاکید کرد: «با وجود همه تلاش های خبیث و کینه توزانه با هدف بد نام کردن شهید المهندس و قهرمانان ملی ما که در حال مبارزه با نیروهای ظلم و استکبار جان خود را از دست دادند، شهید ابو مهدی المهندس چراغی روشن در تاریخ باقی خواهد ماند.»
در همین راستا، «حسن سالم»، نماینده فراکسیون صادقون نیز از سازمان رسانه و ارتباطات عراق خواست اقدام به محاکمه شبکه و بستن دفاتر آن در عراق کند.
وی با صدور بیانیه ای گفت: «شبکه فتنه و تکفیر و حامی تروریسم به حمایت از تروریسم و پخش برنامه های فساد برای از بین بردن جامعه اکتفا نکرد بلکه با عبور از همه این خطوط به مقام شهدا نیز اهانت می کند تا ترورسیم بودن را به شخصیت شهید ابو مهدی المهندس نسبت دهد.»
سالم در ادامه افزود: «این شبکه زرد باید بداند که المهندس نمادی ملی است که عمر خود را در مبارزه با اشغالگری و تروریسم صرف کرد و نقش خاصی در شکست داعش داشت در حالی که شبکه شما شبکه فساد است که برنامه هایی در حمایت از تروریسم پخش می کند.»
پیشتر شبکه MBC با اهانت به ابو مهدی المهندس وی را تروریست خطاب کرد.