خبر اولسیاسی

سوابق جنایات «عبدالناصر قرداش» که شب گذشته به چنگ نیروهای عراقی افتاد

وی بیش از صد بار با ابوبکر البغدادی دیدار داشته و پس از شکاف در جبهة النصره به ولایت شرقی سوریه (حسکه، دیرالزور، رقه) منصوب شده است.

میدل ایست نیوز: واحد اطلاع‌رسانی عراق با صدور بیانیه ای جزئیات بیشتری از دستگیری «عبدالناصر قرداش»، از سران گروه تروریستی داعش را منتشر کرد.

در این بیانیه که روز پنج‌شنبه منتشر شده آمده که هرچه تروریست‌های داعش بکوشند که وانمود کنند که می توانند با تبلیغات رسانه ای و جنگ روانی و دروغ‌پردازی و مبالغه خود را بازسازی کنند همچنان مشتشان دربرابر دستگاه های امنیتی عراق باز است که در سکوت و دقت بقایای داعش را زیر نظر دارند.

این بیانیه افزوده که همه تحرکات داعش به دقت زیر نظر است و تا شناسایی و دستگیری و محاکمه تک تک آنها چیزی نمانده است.

براساس این بیانیه «طی عبدالرحیم عبدالله بکر الغسانی» موسوم به «عبدالناصر قرداش» زاده 1967 در تلعفر است که در منطقه مشیرفه موصل زندگی می کرده و در سال 2007 به عضویت داعش در آمده و در پایان همان سال به مقام «والی جزیره» منصوب شده است.

واحد اطلاع رسانی عراق افزوده که در سال 2010 به سمت «والی ولایت های شمالی (موصل و جزیره و کرکوک) منصوب شده و در سال 2011 در اطراف بغداد با «ابوبکر البغدادی» دیدار کرده و ازجانب وی مسئول بخش صنایع داعش شده است و بعدتر از جانب البغدادی به سوریه اعزام شده تا در تولید سلاح و مواد منفجره وارد عمل شود.

این واحد افزوده که وی بیش از صد بار با ابوبکر البغدادی دیدار داشته و پس از شکاف در جبهة النصره به ولایت شرقی سوریه (حسکه، دیرالزور، رقه) منصوب شده است.

این بیانیه تأکید کرده که پس از سقوط موصل و اعلام «خلافت داعش»، عبدالناصر قرداش معاون رئیس کمیته ناظر و بعدتر رئیس کمیته ناظر و در نهایت معاون ابوبکر البغدادی شده است.

در این بیانیه درباره عملیات‌هایی که قرداش در آنها حضور داشته آمده که وی مشرف اصلی بر عملیات ها در کوبانی و عملیات سقوط شهرهای تدمر و حلب و دمشق و الباب بوده و در درگیری های باغوز که آخرین پناهگاه داعش بود نیز نقش اساسی داشت.

قرداش همچنین از اصلی ترین مذاکره کنندگان داعش با گروه های مسلح محلی بود و از همه تشکیلات اداری و جزئیات کارگاه های تولید سلاح داعش اطلاع دارد.

این بیانیه اعلام کرده که به تقیب سران این گروه تروریستی و رساندنشان به جزای عادلانه ادامه خواهد داد.

شب گذشته دستگاه اطلاعات عراق از بازداشت عبدالناصر قرداش خبر داده بود. او از نامزدهای اصلی جانشینی ابوبکر البغدادی بوده است.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 16 =

دکمه بازگشت به بالا