تاکید «مصطفی الکاظمی» در دیدار با «برهم صالح» بر ارتقای وضعیت خدماترسانی و مقابله با فساد
«مصطفی الکاظمی»، نخستوزیر عراق در دیدار «برهم صالح»، رئیس جمهوری این کشور بر بکارگیری همه امکانات برای ارتقای وضعیت خدماترسانی و مقابله با فساد تاکید کرد.

میدل ایست نیوز:«مصطفی الکاظمی»، نخستوزیر عراق در دیدار «برهم صالح»، رئیس جمهوری این کشور بر بکارگیری همه امکانات برای ارتقای وضعیت خدماترسانی و مقابله با فساد تاکید کرد.
در این دیدار که در دفتر نخست وزیری انجام شد، طرفین درباره شماری از مسائل مهم گفتوگو کردند.
برهم صالح در این دیدار ضمن تبریکگویی به الکاظمی به مناسبت تکمیل کابینه، بر اجرای برنامه دولت که مورد تصویب پارلمان قرار گرفته و استفاده از همه توان برای خدماترسانی به شهروندان تاکید کرد.
الکاظمی و صالح در ادامه درباره تازهترین تحولات داخلی، اوضاع اقتصادی و امنیتی و گامهای لازم الاجرا در سایه چالشهای فرا روی کشور به علت شیوع کروناویروس و سقوط بهای جهانی نفت گفتوگو کردند.
نخست وزیر عراق در پایان اظهار داشت: دولت همه امکانات و توانش را برای ارتقای وضعیت خدماترسانی و مقابله و کشف فساد در راستای تحقق مطالبات شهروندان و حصول اصلاحات مطلوب در همه بخشهای دولت بکار خواهد بست.