وزارت خارجه امریکا: تا زمان شکست نهایی داعش در عراق خواهیم ماند
سخنگوی وزارت خارجه امریکا تاکید کرد امریکا تا زمان رهایی از خطر گروه تروریستی داعش در عراق خواهد ماند.

میدل ایست نیوز: وزارت خارجه امریکا تاکید کرد امریکا تا زمان رهایی از خطر گروه تروریستی داعش در عراق خواهد ماند.
«مورگان اورتگاس»، سخنگوی وزارت خارجه امریکا گفت: «به عنوان میهمان در عراق خواهیم ماند، و به تعهد خود برای شکست نهایی داعش پایبندیم، این پایبندی برای امنیت عراق و امریکا دارای اهمیت و بنیادی است.»
وی در خصوص گفت وگوی راهبردی امریکا و عراق تصریح کرد: «گفت وگوی راهبردی میان امریکا و عراق گام مهمی برای پیشروی روابطمان با «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر عراق و دولتش بود، مسائل و مشکلات بسیاری وجود دارد که حل نشده است، باید بیاد داشته باشیم که ما همگی با کمک دولت عراق، کردها و همه متحدانمان در ائتلاف بین المللی مساله ای محقق ساختیم و آن شکست منطقه ای داعش است.»
سخنگوی وزارت خارجه امریکا در ادامه افزود: «می دانیم که داعش هنوز تهدید حساب می شود و ما به شکست آن پایبند خواهیم ماند و این چیزیست که اکنون در حال برنامه ریزی برای آن هستیم.»
اورتگاس ادامه داد: «هدف گفت وگوی راهبردی امریکا و عراق این است که رابطه میان بغداد و واشنگتن را پیش ببریم، همچنان بر اساس توافقنامه امضا شده در سال های 2008-2009 مبنی بر اینکه تلاش نمی کنیم به صورت دائم در عراق بمانیم عمل می کنیم و معتقدیم این مساله برای عراقی ها و امریکایی ها مهم است.»
پیش از این دو کشور دور اول گفت وگوی استراتژیک را که به بررسی مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی، آموزشی و علمی می پردازد در هفته گذشته از طریق ویدئو کنفرانس آغاز کردند و قرار است دور دوم این گفت وگوها با حضور تیم مذاکره کننده عراق در امریکا در ماه آتی برگزار شود.