اقتصادیسرخط خبرها

وزیر نفت: عراق به زمان بندی های توافق اوپک پلاس پایبند است

وزیر نفت عراق امروز در کنفرانسی مطبوعاتی گفت که عراق به توافق اوپک پلاس در خصوص کاهش تولید نفت پایبند است چرا که این پایبندی به نفع آن خواهد بود.

میدل ایست نیوز: «احسان عبدالجبار»، وزیر نفت عراق امروز یکشنبه تاکید کرد عراق به توافق اوپک پلاس در خصوص کاهش تولید نفت پایبند است.

وی اعلام کرد اکنون دو پروژه بزرگ برای صادرات دریایی در حال اجراست که میزان موفقیت در یکی از آن دو حدودا به 85 درصد می رسد.

وزیر نفت عراق در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: «وزارت نفت سه هدف اصلی برای سیاست نفتی و توسعه آن در کشور وضع کرده است که هدف اول کاهش هزینه های تولید نفت، سرمایه گذاری از چاه های نفتی با کمترین هزینه در هر  بشکه و بالاترین فروش در بازارهای نفتی و نفت سبک با هدف تحقق بالاترین درآمد نفتی است.»

عبدالجبار در ادامه افزود: «هدف دوم گسترش سرمایه گذاری در زمینه گازی است که در زمینه تسریع اقدامات سرمایه گذاری گازی در شرکت گاز بصره به خصوص شرکت های گاز مایع انجام خواهد شد.»

وی در ادامه از تسریع اقدامات تکمیل جمع آوری گاز در شرکت نفت بصره، همچنین اصلاح وضعیت سرمایه گذاری های گازی نیز با عنوان هدف دوم یاد کرد که شامل پروژه گازی «ارطاوی» در بصره، پروژه گاز الناصریة و عکاز و المنصوریة است.

وزیر نفت عراق اشاره کرد که هدف سوم در سیاست نفتی جدید عراق ارزیابی مجدد ظرفیت پالایشگاه های عراق و آماده سازی آن برای رسیدن به ظرفیت ایمن مورد نظر و همچنین قطع همکاری با شرکت های نامناسب در زمینه سرمایه گذاری و اصلاح قانون پالایشگاه ها با هدف تحقق هدف های مورد نظر برای همکاری با سرمایه گذاران واقعی در زمینه پالایش است.

وزیر نفت عراق در بخش دیگری از سخنانش به تصمیمات اوپک پلاس در زمینه کاهش تولید و تاثیر آن در تولید نفت عراق و میزان همکاری دولت اقلیم کردستان در این پرونده اشاره کرد و گفت: «به نفع عراق است که همکاری با سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک پلاس) را ادامه دهد و با آن در زمینه افزایش قیمت در بازارهای نفتی همکاری کند.»

عبدالجبار گفت که وزارت نفت به زمان بندی های تعیین شده توسط اوپک پلاس تعیین شده پایبند است و در راستای این پایبندی حجم زیادی از تولید در چاه های نفتی استان های جنوبی و مرکزی را کاهش داده است.

وی در ادامه تصریح کرد دولت عراق همواره به دولت اقلیم کردستان تاکید می کند که به زمان بندی ها و تصمیمات اوپک پلاس پایبند باشد و همچنان گفت وگوها با اقلیم در این زمینه ادامه دارد تا میزان تولید اقلیم فراتر از 370 هزار بشکه در روز نرود.

وزیر نفت عراق گفت مذاکرات با هدف بهبود روابط میان اقلیم و بغداد برای پیروی همه چاه های نفتی کشور از یک سیاست نفتی ادامه دارد.

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 3 =

دکمه بازگشت به بالا