اقتصادیسرخط خبرها

عراق: ما ابزارهاي فشار بسیار قوی برای رسیدن به توافق با ترکیه در خصوص پرونده آب در اختيار داریم

وزیر منابع آبی از نشست قریب الوقوع میان عراق و ترکیه در خصوص حل پرونده آب خبر داد.

میدل ایست نیوز: «مهدی رشید»، وزیر منابع آبی امروز پنجشنبه از نشست قریب الوقوع میان عراق و ترکیه در خصوص حل پرونده آب خبر داد.

وی اشاره کرد عراق ابزارهاي فشار بسیار قوی در اختيار دارد تا با ترکیه و در خصوص پرونده آب به توافق برسد.

وزیر منابع آبی عراق در گفت وگویی رسانه ای گفت: «وزارت منابع آبی عراق براي اتخاذ اقداماتی برای حل پرونده آب با ترکیه حرکت می کند و به زودی دو طرف طی نشست و دیداری این موضوع را بررسی خواهند کرد.»

وی ابراز اطمینان کرد که این پرونده نتایج مثبی داشته باشد به ويژه که این موضوع به دست نخست وزیر عراق مصطفی الکاظمی افتاده است.

وزیر منابع آبی عراق تاکید کرد عراق از ترکیه و سوریه که این پرونده در دست رؤسای جمهور آنها قرار دارد و همچنین رهبر جمهوری اسلامی ایران که اهتمام بسیاری به این موضوع دارند الگو برداری کرده و این موضوع را به دست نخست وزیری عراق سپرده است.

وی افزود عراق ابزارهاي فشار بسیار قوی برای رسیدن به توافق با ترکیه بر سر موضوع آب دارد که اکنون هرگز آنها را اعلام نخواهد کرد و ما مطمئنیم که مذاکره نتایج مثبتی خواهد داشت.

پیشتر وزارت منابع آبی عراق اعلام کرده بود به زودی نشستی میان وزیر منابع آبی عراق و وزیر نیروی ایران برای حل پرونده آب های مشترک میان دو کشور برگزار خواهد شد.

منبع
السومریة نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + شش =

دکمه بازگشت به بالا