تقویت استقرار نظامی عراق در سه منطقه هممرز با ترکیه
منبعی امنیتی از استقرار نیروهای مرزبانی وابسته به دولت فدرال در نوار مرزی با ترکیه در مناطق سیدکان و حاج عمران استان اربیل و منطقه زاخو در استان دهوک خبر داد.

میدل ایست نیوز: منبعی امنیتی از استقرار نیروهای مرزبانی وابسته به دولت فدرال در نوار مرزی با ترکیه در مناطق سیدکان و حاج عمران استان اربیل و منطقه زاخو در استان دهوک خبر داد.
منبع مذکور در گفتوگو با پایگاه خبری بغداد الیوم تصریح کرد: تجهیزات پشتیبانی نیروهای مرزبانی به مناطق مرزی میان عراق و ترکیه رسیده است و هماهنگی و همکاری با نیروهای پیشمرگه در استقرار و حفاظت از منطقه در جریان است.
وی افزود: نیروهای عراقی در نزدیکی یگانهای ارتش ترکیه مستقر شده اند همچنین نیروهای مرزبانی مجهز به تسلیحات سنگین و متوسط است و پس از حادثه حمله پهپادی ترکیه به صورت گسترده در نوار مرزی با این کشور استقرار یافته اند و با حزب کارگران ترکیه بر سر عقب نشینی از نوار مرزی در مقطع کنونی تفاهم حاصل شده است.
منبع یاد شده در پایان اظهار داشت: هیات عراقی روز گذشته برای انجام ماموریت استقرار نیروها به سمت منطقه سیدکان در حال حرکت بود که تصادفا با عناصر پ ک ک دیدار کردند و حادثه بمباران هوایی رخ داد که منجر به جان باختن دو افسر بلندپایه نیروهای مرزبانی عراق شد.
در همین رابطه، وزارت امور خارجه عراق ساعاتی پیش «فاتح یلدیز»، سفیر ترکیه در بغداد را در پی حملات و تعرضات مستمر ارتش ترکیه از جمله حمله پهپادی روز گذشته ترکیه به منطقه سیدکان در استان اربیل را که منجر به شهادت دو افسر و یک سرباز عراقی شد، احضار کرد.
«عبدالکریم هاشم»، قائم مقام وزارت امور خارجه عراق که یادداشت اعتراضی بغداد را به سفیر ترکیه تحویل داد، دولت ترکیه را مسئول این حمله خصمانه دانست و از طرف ترکیهای خواست تا به توضیح ابعاد این اقدام بپردازد و عاملان این حمله را بازخواست کند.
دستگاه دیپلماسی عراق در این یادداشت اعتراضی بر لزوم اقدام دولت ترکیه در توقف حملات و خارج کردن نیروهای متجاوز از تمام خاک عراق تاکید کرد، نیروهایی که برای نخستین بار فرماندهان نظامی عراقی را که در ماموریت کنترل امنیت نوار مرزی میان دو کشور بودند را هدف قرار دادند.