تلگرامخبر اولسرخط خبرها

ستاد عملیات مشترک: عملیات حاکمیت قانون در بصره نتایج مهمی داشت

ستاد عملیات مشترک عراق تأکید کرد که عملیات ضبط سلاح فاقد مجوز در استان بصره به نتایج مهمی رسیده است.

میدل ایست نیوز: ستاد عملیات مشترک عراق تأکید کرد که عملیات ضبط سلاح فاقد مجوز در استان بصره به نتایج مهمی رسیده است.

سرتیپ «تحسین الخفاجی»، سخنگوی ستاد عملیات مشترک عراق گفت که این این عملیات به نتایج مهمی رسیده و تعدادی از افراد تحت پیگرد در آن بازداشت و شمار قابل توجهی سلاح در آن ضبط شده است.

او گفت که در این عملیات انواع سلاح اعم از سلاح های سبک و متوسط ضبط شده و افزود که این عملیات بخشی از زنجیره عملیات نیروهای امنیتی عراق برای تحمیل حاکمیت قانون است.

الخفاجی تأکید کرد که این عملیات در دو محور شمالی و جنوبی با حضور نیروهای پلیس بصره و نیروهای مرزبانی انجام شده است.

همزمان فرمانده منطقه چهارم بصره سرهنگ «خلف البدران»، تأکید کرد که عملیات امنیتی برای تعقیب متهمان ادامه دارد و تاکنون 16 فرد تحت پیگرد در پرونده های قتل و مواد مخدر و تروریسم دستگیر شده اند.

او گفت که این عملیات تاکنون با موفقیت پیش رفته و زیر نظر شخص فرمانده کل نیروهای مسلح ادامه خواهد یافت.

بامداد امروز  (شنبه 5 سپتامبر) واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق از آغاز عملیات گسترده مبارزه با حمل سلاح بی ضابطه در بصره و بغداد خبر داده بود.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 16 =

دکمه بازگشت به بالا