اجتماعیسرخط خبرها

«بشار رسن» در پرسپولیس تهران ماندنی شد

«بشار رسن»، بازیکن عراقی تیم پرسپولیس ایران از توافق با این تیم برای ماندن در فصل چهارم لیگ ایران خبر داد.

میدل ایست نیوز: «بشار رسن»، بازیکن عراقی تیم پرسپولیس ایران از توافق با این تیم برای ماندن در فصل چهارم لیگ ایران خبر داد.

در حالی که در روزهای اخیر اخباری درباره پیشنهادهای باشگاه های اروپایی به رسن مطرح شده بود، رسن در تماس تلفنی با نشریه «الصباح»، چاپ بغداد، خبر داد که در پرسپولیس ماندنی خواهد بود.

او گفت که یکشنبه شب جلسه ای سه ساعته با مدیران پرسپولیس داشته که در آن به توافق رسیده اند که قرارداد وی برای فصل جدید تمدید شود به افزون این شرط که وی در صورت دریافت پیشنهادی مناسب بتواند به باشگاه دیگری منتقل شود.

بشار رسن (23 ساله) از سال 2018 در تیم پرسپولیس ایران توپ می زند و در سال 2019 به عنوان مرد سال فوتبال عراق انتخاب شد.

او در دوره نوجوانی عضو تیم نوجوانان باشگاه ترکیه ای فنرباغچه بوده است.

منبع
الصباح

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا