اقتصادیخبر اولسرخط خبرها

عراق از انجام تفاهمات اولیه برای کشیدن جاده عراق ـ اردن ـ مصر خبر داد

شرکت حمل و نقل زمینی تابع وزارت حمل و نقل عراق از تفاهمات اولیه برای افتتاح جاده جدید به مصر ازطریق اردن خبر داد.

میدل ایست نیوز: شرکت حمل و نقل زمینی تابع وزارت حمل و نقل عراق از تفاهمات اولیه برای افتتاح جاده جدید به مصر ازطریق اردن خبر داد.

«کریم کاظم حسین»، مدیر کل این شرکت در گفت وگو با نشریه «الصباح» گفت که  این شرکت دولتی از سال 2018 به شرکت سود ده تبدیل شده است هرچند شیوع ویروس کرونا و توقف همه مسافرت ها آسیب مالی شدیدی به این شرکت زده است.

او ابراز امیدواری کرد که به تدریج جاده های عراق به سمت کشورهای همسایه مانند ایران و سوریه و اردن و عربستان بازگشایی شود و خبر داد که تفاهمات اولیه برای ساخت جاده عراق ـ اردن مصر نیز انجام شده است.

حسین افزود که اکثر جاده های داخلی عراق بعد از کاهش محدودیت های کرونا بازگشایی شده است.

او همچنین از نقش این شرکت در انتقال آوارگان عراقی از اردوگاه ها به سکونتگاه هایشان خبر داد و تأکید کرد که از جمعه گذشته با هماهنگی وزارت امور مهاجران اتوبوس های عراقی برای بازگرداندن آوارگان عراقی از ترکیه عازم این کشور شده اند.

منبع
الصباح

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =

دکمه بازگشت به بالا