سرخط خبرها

تاکید «برهم صالح» در دیدار با سفیر امریکا بر حمایت از اقدامات دولت در حفاظت از هیات‌های دیپلماتیک

رئیس جمهوری عراق با «متیو تولر»، سفیر ایالات متحده امریکا در بغداد دیدار و گفت‌وگو کرد.

میدل ایست نیوز:«برهم صالح»، رئیس جمهوری عراق با «متیو تولر»، سفیر ایالات متحده امریکا در بغداد دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که در کاخ ریاست جمهوری عراق برگزار شد، صالح برای «دونالد ترامپ»، رئیس جموری امریکا و «میلانیا ترامپ» همسر وی که به کرونا مبتلا شده‌اند، آرزوی شفای عاجل کرد و بر اهمیت همکاری مشترک جامعه جهانی در مقابله با کرونا و کاستن از تبعات آن تاکید کرد.

دو طرف در این دیدار درباره مناسبات دوجانبه، توسعه آن در زمینه‌های مختلف در راستای گفت‌وگوی راهبردی فیمابین و تقویت همکاری با جامعه جهانی در مقابله با چالش‌های امنیتی و بهداشتی و هماهنگی تلاش‌های بین‌المللی برای مقابله با کرونا و تحولات عراق و منطقه رایزنی کردند.

صالح در ادامه بر لزوم حمایت از اقدامات دولت در حفاظت از هیات‌های دیپلماتیک و نهادینه‌سازی سلطه دولت در اعمال قانون برای تحقق امنیت و ثبات و لزوم کاهش تنش‌های منطقه‌ای از رهگذر گفت‌وگو برای دستیابی به صلح و فراهم‌سازی زمینه مناسب برای همکاری مشترک در حوزه‌های توسعه و پیشرفت تاکید کرد.

از سوی دیگر، سفیر امریکا بر تعهد واشنگتن در حمایت از ثبات عراق و تقویت مناسبات مشترک دوجانبه در همه زمینه ها تاکید کرد.

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 7 =

دکمه بازگشت به بالا