
میدل ایست نیوز: یک مسئول ترکیه ای فاش کرد که ترکیه برای ایجاد پایگاه های نظامی بیشتر در عراق برای تضمین حضور طولانی مدت خود در عراق برنامه ریزی می کند.
به گزاری مجله امریکایی «فورین پولیسی» به نقل از یک مسئول، ترکیه ده پایگاه نظامی در عراق ایجاد کرده و برای ایجاد پایگاه های بیشتر برای تضمین امنیت مرزهای خود برنامه ریزی می کند اما به نظر می رسد این امر بهانه ای بیش نیست تا حضور نظامی طولانی مدت خود در عراق را گسترش دهد.
چند دهه می گذرد و ترکیه همواره در عملیات نظامی در شمال عراق پایگاه های نظامی حزب کارگران کردستان (پ ک ک) و عناصر آن را هدف قرار می دهد اما امسال گستره عملیات نظامی خود را افزایش داده و پایگاه های نظامی جدیدی بنا نهاده است.
پارلمان ترکیه در چهارشنبه، تمدید ارسال نیروهای مسلح به سوریه و عراق به مدت یک سال دیگر را به تصویب رساند.
خبرگزاری آناتولی با اعلام این خبر اشاره کرد که تصمیم تمدید ارسال نیروهای مسلح به عراق و سوریه با هدف از بین بردن حمله های احتمالی علیه ترکیه و توسط تروریست ها در عراق و سوریه اتخاذ شده است.
پیش از این و در روز سه شنبه وزارت دفاع ترکیه در بیانیهای اعلام کرد که جنگندههای کشور طی عملیاتی در مناطق هفتانین و غارا در شمال عراق 5 تروریست پ ک ک را به هلاکت رساندند.
در بیانیه فوق همچنین تاکید شده است که عملیات نیروهای مسلح ترکیه علیه گروه تروریستی پ ک ک بدون وقفه ادامه دارد.
ترکیه به صورت پیوسته و از 21 ژوئن 2020 در حملاتی به بهانه هدف قرار دادن نیروهای حزب کارگران کردستان (پ ک ک) مناطقی از اقلیم کردستان را بمباران و حاکمیت عراق را نقض می کند.
این حملات تاکنون خسارت های جانی و مادی فراوانی در روستاهای مرزی اقلیم کردستان بجای گذاشته است، امری که دولت اقلیم کردستان و دولت عراق را بر آن داشت تا این اقدامات را محکوم و سفیر ترکیه در بغداد را بارها احضار کنند.
حزب کارگران کردستان ترکیه که توسط ترکیه گروهی تروریستی به شمار می آید، بیش از 30 سال است که به صورت مسلحانه علیه دولت مرکزی آنکارا مبارزه می کند.