کشته شدن 14 تروریست القاعده در حمله هوایی نیروهای ائتلاف بین المللی
ستاد مرکزی امریکا (سنتکام) با صدور بیانیهای اعلام کرد که گروهی از مقامات القاعده را در نزدیکی ادلب هدف قرار داده است.

میدل ایست نیوز: ستاد مرکزی امریکا (سنتکام) با صدور بیانیهای اعلام کرد که گروهی از مقامات القاعده را در نزدیکی ادلب هدف قرار داده است.
در این بیانیه تأکید شده که کشته شدن این افراد «از توانایی القاعده در برنامهریزی و انجام تهدید علیه شهروندان امریکا و متحدانش خواهد کاست».
در این بیانیه شمار کشته شدگان این حمله اعلام نشده است.
همزمان دیده بان حقوق بشر سوریه خبر داد که در پی حمله هوایی یک پهپاد تابع ائتلاف بینالمللی ضد داعش 14 فرد مسلح از گروه هیئة تحریر الشام از جمله 6 تن از سران آنان در شمال غرب سوریه کشته شده اند.
به گزارش دیده بان حقوق بشر سوریه، یک پهپاد ائتلاف یک نشست اعضای هیئة تحریر الشام وابسته به گروه تروریستی القاعده را در روستای سلقین در نزدیکی مرز سوریه با ترکیه هدف قرار داده است.
این گزارش افزوده که در این حمله دستکم یک غیر نظامی نیز کشته شده است.
همزمان شبکه اباء، وابسته به هیئة تحریر الشام نیز با صدور بیانیه ای این خبر را تأیید کرد بی آنکه شمار کشته شدگان را اعلام کند.