خبر اولسرخط خبرها

درخواست 112 نماینده عراق برای پرداخت مستقیم حقوق کارمندان اقلیم توسط بغداد+سند

بیش از 100 نماینده پارلمان طی درخواستی خواهان پرداخت الکترونیکی و مستقیم حقوق کارمندان اقلیم توسط دولت فدرال شدند.

میدل ایست نیوز: بیش از 100 نماینده طی درخواستی از ریاست پارلمان عراق خواستند تا حقوق کارمندان اقلیم کردستان به صورت الکترونیکی و مستقیما توسط دولت فدرال و نه دولت محلی اقلیم پرداخت شود.

در سندی که منتشر شده و به امضای 112 عضو پارلمان از فراکسیون‌های مختلف رسیده است، امضاکنندگان از ریاست پارلمان خواستند تا درخواست آنها را در سریع‌ترین زمان ممکن در دستور کار قرار دهد..

علیرغم توافق بغداد و اربیل برای ارسال ماهانه 320 میلیارد دینار به عنوان حقوق کارمندان تا زمان دستیابی به توافق نهایی درباره اختلافات طرفین، موضوع حقوق کارمندان اقلیم در قانون استقراض که اخیرا به تصویب پارلمان رسید، درج نشده است، امری که با مخالفت و واکنش شدید اربیل رو به رو شد.

 

همچنین بخوانید

جدال پارلمان و رئیس جمهوری عراق بر سر قانون استقراض

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + سه =

دکمه بازگشت به بالا