اجتماعیسرخط خبرها

توافق بغداد و آنکارا بر سر افزایش همکاری ها در زمینه آموزش عالی

وزیر آموزش عالی عراق و سفیر ترکیه در بغداد بر سر افزایش همکاری ها در زمینه آموزش عالی از طریق افزایش بورسیه های تحصیلی دانشجویان عراقی به توافق رسیدند.

میدل ایست نیوز: «نبیل کاظم عبدالصاحب»، وزیر آموزش عالی عراق و «فاتح یلدز»، سفیر ترکیه در بغداد امروز سه شنبه بر سر اهمیت به رسمیت شناختن متقابل دانشگاه ها و افزایش بورسیه دانشجویان عراقی به توافق رسیدند.

اداره رسانه وزارت آموزش عالی عراق در بیانیه ای گفت که سفیر ترکیه در بغداد با وزیر آموزش عالی عراق دیدار کرد و دو طرف به بررسی پروژه ساخت دانشگاه ترکیه و عراق و بورسیه دانشجویان عراقی پرداختند.

این بیانیه افزود: دو طرف تخصص های علمی مورد علاقه دانشجویان عراقی از طریق بورسیه و بورسیه های ارائه شده توسط ترکیه و با توجه به اولویت تعیین شده توسط وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق را بررسی کردند.

وزیر آموزش عالی و سفیر ترکیه در بغداد بر لزوم تقویت پیوندهای همکاری در زمینه آموزش عالی از طریق افزایش بورسیه ترکیه و هیئت های تحصیلی که از عراق به ترکیه می روند تاکید کردند و بر سر اهمیت به رسمیت شناختن متقابل دانشگاه ها در دو کشور بر اساس چارچوب های مصوب در روش های معادل سازی مدارک به توافق رسیدند.

عبدالصاحب در این دیدار نسبت به کاهش موانع بر سر راه دانشجوی عراقی در دانشگاه های ترکیه و تسهیل اقدامات اقامت آن در ترکیه ابراز امیدواری کرد.

از طرفی دیگر یلدز نیز ضمن اشاره به حمایت و آمادگی کشورش برای همکاری با آنچه در توان دارد در خصوص توسعه آموزش عالی نهادهای آکادمیک عراق، پیام رئیس سازمان آموزش عالی ترکیه و وزیر علوم و تکنولوژی ترکیه مبنی بر گشودن افق های همکاری علمی مشترک، تبادل اساتید، تشکیل کارگاه های علمی و تبادل تجارب را به وزیر آموزش عالی عراق ابلاغ کرد.

منبع
السومریة نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + چهارده =

دکمه بازگشت به بالا