اجتماعیسرخط خبرها

وضعیت بغرنج پناهندگان سوری در لبنان؛ 90 درصد زیر خط فقرند

وضعیت اقتصادی وخامت‌بار لبنان بر بار گرفتاری‌ها و درد و رنج‌های پناهندگان سوری در این کشور افزوده است.

میدل ایست نیوز: وضعیت اقتصادی وخامت‌بار لبنان بر بار گرفتاری‌ها و درد و رنج‌های پناهندگان سوری در این کشور افزوده است و به دلیل نزدیک بودن فصل زمستان و قطع کمک‌های بین‌المللی، آنها را در شرایط بغرنجی قرار داد است.

طبق برآوردهای نیمه‌ رسمی، حدود 90 درصد از پناهندگان سوری در لبنان که شمارشان بیش از 1.5 میلیون نفر برآورد می‌شود، زیر خطر فقر قرار دارند و با تکیه بر کمک‌های کمیساریای پناهندگان و سازمان‌های داخلی امرار معاش می کنند.

در همین رابطه، «احمد القصیر»، روزنامه‌نگار سوری مقیم لبنان گفت: وضعیت اقتصادی نابسامان کنونی به صورت پررنگ بر وضعیت معیشتی و مالی مردم لبنان و نیز پناهندگان سوری سایه افکنده است.

وی در گفت‌وگو با عربی 21 تصریح کرد: پناهندگان سوری در نتیجه دشواری در دستیابی به شغل و هر گونه منبع درآمدی در معرض گرسنگی قرار دارند چرا که اغلب پناهندگان سوری به صورت روزمزد کار می کنند مضافا اینکه آنها به دلیل عدم اجازه مقامات لبنانی در همه مشاغل نمی‌توانند کار کنند.

القصیر گفت: پناهندگان سوری روزانه در صورت پیدا کردن کاری کمتر از 20 هزار لیر مُزد دریافت می‌کنند (8300 لیره مساوی یک دلار) و این مبلغ کفاف کوچک‌ترین مایحتاج خانواده پناهندگان را در سایه گرانی شدید و تورم افسارگسیخته در بازار لبنان نمی دهد.

این روزنامه‌نگار سوری درباره راهکار این بحران گفت: متاسفانه با توجه عدم وجود دولتی باثبات در لبنان و تحریم‌ها هیچ راه‌حلی وجود ندارد و در سایه کاهش حمایت مالی به کمیساریای پناهندگان و دیگر سازمان‌های امدادگر، بحران رو به وخامت است.

در همین رابطه، «میرای جیرار»، نماینده کمیساری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در لبنان تاکید کرد وضعیت پناهندگان سوری در لبنان از سال 2013 و 2014 میلادی با تاثیرپذیری از ناآرامی‌ها و پایان یافتن اندوخته‌هایشان رو به وخامت نهاده است و تقربیا همه پناهندگان اکنون زیر خط فقر قرار دارند، و این وضعیتی فاجعه‌بار و مخاطره‌آمیز است.

منبع
عربی 21

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا