خبر اولسیاسی

کتائب حزب الله: حمله کورکورانه به سفارت امریکا در بغداد محکوم است

کتائب حزب الله عراق حمله امشب به سفارت امریکا در بغداد را کورکورانه و بی برنامه خواند و آن را محکوم کرد.

میدل ایست نیوز: کتائب حزب الله عراق در واکنش به حمله راکتی به سفارت امریکا در منطقه الخضراء را محکوم و حمله به سفارت و منطقه الخضراء را رفتاری کنترل نشده و غیر ضابطه مند توصیف کرد.

در بیانیه کتائب حزب الله عراق آمده است: حمله به سفارت شر (سفارت امریکا) در این شرایط رفتاری کنترل نشده و غیر ضابطه مند است و طرف های ذیربط باید عاملان این اقدام را تعقیب و آنها را دستگیر کنند.

در ادامه بیانیه آمده: کتائب حزب الله حمله کورکورانه (بی حساب و کتاب) به پایگاه نظامی در سفارت امریکا را که تهدیدی واقعی برای شهروندان غیرنظامی محسوب می شود محکوم می کند و خواستار عدم فعالیت نظامی امریکا در مناطق مسکونی امن در بغداد است.

پیش از این سفارت امریکا در بغداد و منطقه الخضراء هدف حملات راکتی قرار گرفت.

منبع
المعلومه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + سه =

دکمه بازگشت به بالا