
میدل ایست نیوز: سرلشکر تحسین الخفاجی، سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک تاکید کرد دستوراتی برای آمادهباش نیروهای امنیتی برای روزهای آتی صادر شده است.
سرلشکر الخفاجی با بیان اینکه حفاظت از امنیت هیاتهای دیپلماتیک از مهمترین اولویتهای ماست، اظهار داشت: دستوراتی در رابطه با آمادهباش نیروهای امنیتی برای روزهای آتی صادر شده است.
فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق پیشتر در بیانیهای تاکید کرد تلاش های اطلاعاتی برای پیگرد عاملان حملات راکتی در بغداد افزایش یافت و بیان کرد که بغداد امن است و هیچ تهدیدی وجود ندارد.
سخنگوی ستاد عملیات مشترک عراق در گفت وگویی با خبرگزاری رسمی عراق گفت: فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق از طریق فرماندهی ستاد عملیات بغداد و بخش هایی که با آن همراهی می کنند و از طریق وضعیت پایدار امنیتی، امکانات و توانایی ها، امکان توقف وضعیت ناپایدار امنیتی را دارند.
وی افزود: بغداد از طریق تلاش های فرماندهی ستاد عملیات بغداد، واحدهای وزارت دفاع و کشور که با تلاش های فراوان فعالیت می کنند و همچنین یگان های الحشد الشعبی و واحدهای سرویس امنیت ملی، اطلاعات و سایر دستگاه های امنیتی که با شایستگی و امکانات بسیار بالا از امنیت برخوردار است.
الخفاجی تصریح کرد که فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق تلاش های اطلاعاتی خود را برای پیگرد عاملان حملات راکتی و تعقیب گروه های که قصد آسیب به واحدها و اهداف حیاتی دارند را افزایش داده است.