خبر اولسیاسی

نشست رؤسای چهارگانه عراق به همراه اعضای کمیساریای انتخابات برای برگزاری انتخابات آتی

رؤسای چهار‌گانه عراق در نشستی به همراه اعضای کمیساریای عالی انتخابات و نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در امور عراق درباره سازوکارهای انتخابات آتی رایزنی کردند.

میدل ایست نیوز: رؤسای چهارگانه عراق امروز در نشستی در کاخ بغداد با حضور «فؤاد حسین»، وزیر امور خارجه عراق، رئیس و اعضای کمیساریای عالی مستقل انتخابات و «جنین هنیس پلاسخرت»، نماینده ویژه سازمان ملل متحد در عراق به بررسی پرونده انتخابات 2021 عراق پرداختند.

«برهم صالح»، رئیس جمهور، «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر، «محمد الحلبوسی»، رئیس پارلمان و «فائق زیدان»، رئیس شورای عالی قضایی عراق علاوه بر سایر حاضران بر لزوم اتخاذ همه تدابیر و آمادگی های ضامن برگزاری انتخابات زودهنگام از طریق فراهم آوردن شرایط ضروری که بالاترین اعتبار را به نتایج آن می دهد و انتخاباتی حقیقی برای همه شهروندان عراق تضمین می کند علاوه بر اینکه اراده آزاد آنها در انتخاب نمایندگان خود بدون تاثیر پذیری و فشارها به دور از قدرت سلاح را بازتاب می دهد تا نتایج انتخابات با اراده ملت منطبق باشد و آنها ایمان کامل به حضور خود در دولت و پارلمان از طریق نمایندگانشان داشته باشند.

حاضران این نشست بر اهمیت افزایش میزان ثبت نام کارت بیومتریک و ایجاد سازوکارهایی که به ثبت نام این کارت کمک می کند با هدف استفاده انحصاری از کارت بیومتریک در انتخابات آتی، تکمیل قانون گذاری مربوط به قانون دادگاه فدرال عراق در اسرع وقت، لزوم حمایت از کمیساریای انتخابات از سوی نهادهای دولت، دستگاه های مرتبط و فراهم آوردن منابع انسانی و مالی برای موفقیت آمیز بودن برگزاری انتخابات تاکید کردند.

حاضران همچنین بر لزوم اتخاذ تدابیر شدید برای جلوگیری از تقلب و دستکاری در همه مراحل برگزاری انتخابات از رای مردم، فرآیند شمارش آرا تا اعلام نتایج تاکید و بیان کردند که سلامت و شفافیت باید در همه مراحل رعایت شود و از ناظران بین المللی به صورت جدی و با هماهنگی با اداره مرتبط در هیئت نمایندگی سازمان ملل در عراق دعوت شود.

رؤسای چهارگانه عراق و سایر حاضران در این نشست به لزوم تضمین فرصت مشارکت در انتخابات برای همه ملت عراق با هر طیف و گروه و حل و فصل مسائل مورد اختلاف که مانع از تحقق آن شود و همچنین فراهم آوردن نیازهای قانونی و اداری برای مشارکت آوارگان، مهاجران و سایر افراد اشاره کردند.

گفتنی است انتخابات زودهنگام عراق در تاریخ 6 ژوئن 2021 برگزار خواهد شد.

منبع
ریاست جمهوری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا