سرخط خبرها

تظاهرات در لبنان در اعتراض به قرنطینه کامل کشور

ده ها تن از معترضان روز شنبه با شکستن قرنطینه در لبنان در شهرهای گوناگون این کشور در اعتراض به وضعیت معیشتی تظاهرات کردند.

میدل ایست نیوز: ده ها تن از معترضان روز شنبه با شکستن قرنطینه در لبنان در شهرهای گوناگون این کشور در اعتراض به وضعیت معیشتی تظاهرات کردند.

دولت لبنان روز پنجشنبه اعلام کرد که قرنطینه کامل با منع آمد و شد در این کشور را تا 8 فوریه تمدید کرده است.

ده ها معترض در شهر طرابلس در شمال لبنان در اعتراض به وضعیت معیشتی و وضعیت نابه سامان اقتصادی به خیابان ها ریختند و ورودی های شهر را بستند و خواستار ازسرگیری فعالیت های اقتصادی و بازگشت به کارهایشان شدند.

در شهر صیدا در جنوب لبنان هم ده ها معترض دربرابر ساختمان حکومت تجمع و به قرنطینه کامل کشور بدون تأمین نیازهای اساسی مردم اعتراض کردند.

آنها تأکید کردند که اکثر مردم لبنان با حقوق روزمزد زندگی می کنند و تعطیلی سراسری بدون هرگونه حمایت مالی ازجانب دولت آنان را با مشکل اساسی مواجه کرده است.

لبنان که گرفتار بحران اقتصادی بی سابقه ای شده است، شاهد افزایش خطرناک آمارهای ابتلا به کروناست در حدی که ظرفیت های بیمارستان های کشور پر شده است.

دولت برای جلوگیری از تشدید این بحران، دستور قرنطینه سراسری کشور را داده است.

منبع
العرب

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − سه =

دکمه بازگشت به بالا