سرخط خبرها

دستگیری تروریست مسئول بمب گذاری در بغداد

نیروهای امنیتی عراق در عملیات ویژه ای مسئول بمب گذاری در ولایت بغداد را دستگیر کردند.

میدل ایست نیوز: وزارت دفاع عراق از دستگیری یک تروریست مسئول بمب گذاری در شمال بغداد خبر داد.

در بیانیه وزارت دفاع عراق آمده است: نیروهای اطلاعات نظامی در لشکر 11، نیروهای تیپ پیاده نظام 44، هنگ تکاوران، نیروهای دستگاه مبارزه با تروریسم با همکاری فرماندهی ستاد عملیات بغداد توانستند در عملیات پیش دستانه ویژه ای تروریست مسئول بمب گذاری در ولایت بغداد که پیشتر هم مسئول بمب گذاری در ولایت صلاح الدین بود را دستگیر کنند.

در ادامه بیانیه وزارت دفاع اشاره شده است: وی طبق ماده 4 تروریسم تحت تعقیب بود و در منزلش در یکی از مناطق الرصافه در بغداد دستگیر و به دستگاه قضایی تحویل داده شد.

نیروهای امنیتی عراق برای اطمینان از عدم ظهور مجدد داعش و عناصر فراری آن، به جستجو، پاکسازی و تعقیب بقایای داعش در سراسر کشور ادامه می دهند.

عراق در دسامبر سال 2017، پس از حدود سه و نیم سال درگیری با داعش که حدود یک سوم کشور را اشغال کرده بود، آزادسازی تمام سرزمین های خود از چنگال این گروه تروریستی را اعلام کرد.

گفتنی است عناصر باقی مانده ای از داعش هنوز در مناطقی از بغداد، صلاح الدین، دیالی، کرکوک، نینوا، الانبار و… فعالیت دارند.

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 14 =

دکمه بازگشت به بالا