خبر اولسیاسی

الزیدی از سران الحشد الشعبی: به قطر اجازه فتنه افروزی نمی دهیم/با نیروهای ترکیه همانند اشغالگر رفتار می کنیم

دبیرکل کتائب امام علی (ع) و از فرماندهان بارز الحشد الشعبی با انتشار توئیتی در حساب توئیتر خود به انتقاد شدید از قطر و ترکیه پرداخت.

میدل ایست نیوز: «شبل الزیدی»، دبیرکل کتائب امام علی (ع) و از فرماندهان بارز الحشد الشعبی با انتشار توئیتی در حساب توئیتر به انتقاد شدید از قطر و ترکیه پرداخت.

وی در این توئیت نوشت: دشمن کشورم دشمن من و دوست کشورم دوست من است و اکنون قاعده دشمن دشمن من دوست من است، سودی ندارد، اجازه به کشور کوچک قطر برای تشکیل و فعالسازی نیروهایی مرتبط با خود، امری غیر قابل قبول و پذیرش و مثالش همانند پروژه های مشکوک امارات و عربستان، دخالتشان در امور عراق، ایجاد فتنه و اختلاف بین قومیت ها و گسترش هرج و مرج و آشوب، ضربه به نهادهای ملی، تضعیف زیرساخت های اقتصادی و هدف قرار دادن اتحاد ملی است.

الزیدی در ادامه افزود: نه، و هزار نه به پروژه های خارجی و هزار بله به گفت وگوی برادرانه و پروژه های ملی.

این فرمانده الحشد الشعبی با اشاره به حضور ترکیه در عراق نیز، آن را یکی از خطرناک ترین طرح ها برای وحدت و سلامت عراق دانست.

الزیدی اشاره کرد که پر واضح است نیروهای اشغالگر ترکیه قصد خروج از عراق را ندارد پس نیروهای مقاومت باید با آنها همانند اشغالگر رفتار کرده و منافع آنها و حضورشان را همانند سایر نیروهای اشغالگر هدف قرار دهند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 17 =

دکمه بازگشت به بالا